zdajle sem slučajno gledal na avtonetu ene oglase, pa sm naletu na oglas za audi 100. za do 400 jurjev dobiš letnik okol 93, s klimo in 2.0 motorjem?!!? po mojem je to ful ugodno?!??! za tako velko ladjo, 2.0 motor je pa tut vzdržljiv in ga tut 300 kkm nč ne ovira...
kaj pravte, mene je kr zagrabl, da bi laguno zamenjal......
Vem, kaj mislš, tudi mene vsake tok časa zagrab,avto pomoje ni slab, le oblika je mal iz mode...no zdej pa šibam na avtonet pogledat, če je še kaki zame ostov :P :P :P
sj vem, leta, pa kilometri, pa to, sam vožnja s stotko je neki čist drugega kot z laguno, pa je laguna kr dober avto...
biti bi pa moral vsaj od drugega lastnika, če ne od prvega...
pa za 400 jurjev dobiš zlo dober avto s klimo itd., itd., ...pa tut poraba 2.0 motorja je okol 8-9 litrov, kar pa tut ni tolk velik...
zupi13 - z močnejšimi motorji in posledično več opreme so še cenejši. Sicer pa si poglej na VW - AUDI forum - tam se je pred kratkim prodajal AUDI 200 2,2 TURBO z vso opremo za 150 tisočakov. Je pa bil nekoliko starejši (89 -če se ne motim), vendar vsaj po slikah lepo ohranjen, navedeno pa je bilo tudi, da je redno servisiran - potrjena servisna knjiga.
Sicer pa s takim avtom (AUDI 100) ne zgrešiš če delaš dnevno nekoliko več km predvsem po AC - pri večjih povprečnih hitrostih so taki avtomobili neprimerno udobnejši, pa tudi poraba glede na hitrostna povprečja ni pretirana.
Če razmišljaš o tem modelu (100 - l.91 do l.94) potem Ti priporočam da pošteno razmisliš okoli motorja. Za ta Audi je najboljši motor 2.3E. Sem ga vozil tudi sam, imel pa sem tudi 2.0E, kasneje pa 2.6E. O 2.6 ne bom nič rekel , med 2.0 in 2.3 pa je 2.3 sigurno prava odločitev.
LP
LP