Blacky je napisal/-a:Končno sem prodala en avto, še vedno imam enega, ki ga bom verjetno dala staro za novo. No in sedaj nastane dilema: Kateri avto izbrati, glede na to, da imam sedaj že tretjega Seata in mi je dizajn(mi pomeni veliko) od vseh zgoraj naštetih še najmanj pri srcu(preveč spominja na Renaulta). Za Peugeota slišim, da so serviserji bl u k****, za Passata mi pa u bistvu mal zmanjka (500k). Aja od vseh ima najboljšo opremo 407, Passat bi bil gol, Toledo pa nekaj srednjega.Kakšen nasvet kaj izbrati?
Sem si pa zelo želela Hondo Accord, pa mož noče:=(((((
YOC je napisal/-a:Blacky je napisal/-a:Končno sem prodala en avto, še vedno imam enega, ki ga bom verjetno dala staro za novo. No in sedaj nastane dilema: Kateri avto izbrati, glede na to, da imam sedaj že tretjega Seata in mi je dizajn(mi pomeni veliko) od vseh zgoraj naštetih še najmanj pri srcu(preveč spominja na Renaulta). Za Peugeota slišim, da so serviserji bl u k****, za Passata mi pa u bistvu mal zmanjka (500k). Aja od vseh ima najboljšo opremo 407, Passat bi bil gol, Toledo pa nekaj srednjega.Kakšen nasvet kaj izbrati?
Sem si pa zelo želela Hondo Accord, pa mož noče:=(((((
Najprej moža zamenji pol pa avto![]()
Kup si passata, jst mam Peugeota in glej ga zlomka - rešeno. (Sicer mam 406 ampak 1 gor al pa dol,...)
lp
YOC
Blacky je napisal/-a:Ja ljubčki moji, nisem še našla tistga ki bi me res zadel!No mogoče me je še najbl Honda, pa če je moj noče. Moram se prilagodit, ker finance so 50:50.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov