BMW Motorsport je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:upam da nebo kdo CLSa v traktorski obliki naročo...
BUTL! 400 CDi ti tko lepo zapoje...
Tko da prosm ne več o traktorjih, veš smo že v tretjem tisočletju!!!
BMW Motorsport je napisal/-a:pač mi ni všeč če človek tko govori o dizlih pa najbrž sploh še ni vozu kšnga novejšga dizla sploh pa od mece, čeprov ma bmw bolše.
dizli majo npr. velik bolši zvok kot recimo ameriški V8 ˝power˝ bencinski motorji....
vsaj zame.
BMW Motorsport je napisal/-a:sorry ampak dizli v prostem teku ropotajo mnogo manj kot ameriški V8 bencinci, če bi vsaj lepo ropotal (američani)...
BMW Motorsport je napisal/-a:pač mi ni všeč če človek tko govori o dizlih pa najbrž sploh še ni vozu kšnga novejšga dizla sploh pa od mece, čeprov ma bmw bolše.
dizli majo npr. velik bolši zvok kot recimo ameriški V8 ˝power˝ bencinski motorji....
vsaj zame.
xandrej je napisal/-a:V čem je fora? ker se taki avti ne kupujejo za v nedeljo peljat po kruh v prvo trgovino... Moj stric je kupil Mercedesa S 320 pa je v 3 letih naredil 340 000 kilometrov... Se pravi je kar dosti dal za benz se ti ne zdi? No po generalki mercedesa je kupil AUDI A8 3.0 TDI, ima po 9 mesecih 87 000 kilometrov... No nekateri pa jih res imajo za sosede... Pol pa rabiš dizla...
Po forumu brska: frgo in 11 gostov