Gre za Golf 5 Šampion to je un 90KM TDI ki je sedaj v akciji s klimo... megane pa je un s pametno kartico 1,5 dci 100km dynamiq lux.... al neki takega.
lenivec: FIAT in ALFA uber alles.

ne moreš me iztirit, z mojim načinom vožnje je moj golf občudovanja veliko zdržal,... v dveh letih in pol 110 000km, ene letne in ene zimske gume olje pa filtri vsake 10000km za slabih 10k, pa seveda sem MENJAL blatnike, ker so pač RJAVELI,.. 60k + popravilo že popravljenih razbitih vrat... sicer pa grema na en test drive, pa bomo videli KJE BOŠ obTiČAl, upam tja s svojim kamor boš ti šel z ratrakom težko,... ampak ostanimo na cesti...

pa meni je res vseeno za znamke, golfa bi vzel ker mi je lep, megana pa zato ker ga dobim ugodno ker je pač VIP možnost za bivše testno vozilo. Načeloma pa nisem fen ničesar ali zagovornik, nasplošno se mi zdi prckanje o avtih popolnoma brezveze, vsakemu svoje,.... vsak lahko naleti na gnilo jabolko... je pa tud res da se enim ne sanja veliko o vzdrževanju ali pa da znajo prisluhniti agregatu, ko se še da preventivno zadeve rešiti, ampak ostanimo pri moji izbiri in pri temi... tole je namenjeno SAMO lenivcu in ne mislim provocirat.
Ne morem si privoščiti ničesar nad 4M!!! Tolk da zaokvirimo zgornjo mejo.
The best way to get over someone is to get under someone else.