(vir: delo, 21. 5. 2005O peugeotu 206
Dean Mirković, Postojna: Na začetku sem bil z vozilom izjemno zadovoljen. Prve majhne težave, vibriranje izpušnega lonca pri 3000 vrtljajih, so se pojavile malo pred iztekom garancijskega roka. Zaradi nestrokovnega servisa sem moral pisati celo pritožbe generalnemu uvozniku, da sem dosegel zamenjavo izpušnega lonca. Peugeota 206 sem poimenoval »ženski avtomobil«, ker ga moraš voziti nežno in ne smeš opravljati nobenih posegov na njem. V razgovorih sem ugotovil, da je eno izmed najzahtevnejših vozil za predelave. Najbolj me je motila mehka pločevina vozila, saj se v obliki udrtin pozna vsak dotik vrat na parkiriščih.
Marko Đurić, Moravče: Sem prvi lastnik P 206, letnik 1999, modelno leto 2000, 1.6 XS. Takoj ko sem zagledal ta avto, sem mislil samo nanj. Ima solidno porabo goriva, dobre vozne zmogljivosti, je varen in udoben, na zadnji klopi je dovolj prostora tudi za višjerasle potnike, ima soliden prtljažni prostor, za parkiranje ne potrebuje preveč prostora in razmerje med ceno in tistim, kar ponuja, je dobro.
Andrej Žejn, Sežana: Peugeot je imel tudi na zadnjih kolesih diskaste zavore, medtem ko so imeli VSI konkurenti v razredu 110 KM na zadnjih kolesih bobne. To je bil najbrž tudi glavni razlog, da sem se odločil za peugeota, in glede tega mi ni niti malo žal, razlika pri zaviranju je več kot očitna v primerjavi z avtomobili, ki imajo na zadnjem paru koles bobne. V splošnem se mi zdi, da se ljudje (in tisk!) preveč posvečajo pospeševanju in premalo zaviranju avtomobilov! Med dobrimi stranmi naj omenim še vedno prijetno obliko, tako zunanjo kot notranjo, zelo dobre zmogljivosti, zadovoljivo nizko porabo, zelo dobro lego na cesti in odlične zavore. Ima pa ta avtomobil nekaj čudnih tehničnih težav; zavorne ploščice škripajo, že odkar ga imam (znana napaka pri tej seriji P206). Večina servisnega omrežja je po mojih izkušnjah katastrofalna; na srečo sem našel svojega serviserja in zdaj vozim avto k njemu, v Ljubljano.
Milan Vincelj, Portorož: Do leta 1998 sem vozil stoenko, nato pa sem se odločil za nov avtomobil. Peugeota 206 sem prvič videl v Italiji in na prvi ogled ter otip sem vedel, da je to tisto, kar si želim. Pri nas so takrat šele začeli sprejemati naročila, a na žalost sem bil med prvimi kupci in sem na avtomobil čakal neverjetnih 11 (!) mesecev – tudi takrat sem dobil manjši motor od naročenega. Po vseh teh letih lahko mirno zatrdim, da čakanje ni bilo zaman! Za avtomobil sem navdušil nekaj sodelavcev in prijateljev, vendar so imeli z njim kar nekaj težav. Moj naslednji avtomobil? Peugeot 207.
Sebastjan Korpar, Trebnje: Peugeota 206 sva z ženo kupila zaradi njegove oblike. No, potem ni minilo 14 dni, že je škripalo v levem kolesu. Ko sem šel na servis, da mi to zadevo uredijo, so se smejali, da ni nič narobe s kolesi. Ko pa sem šel drugič tja, je bil drug serviser in mi je zadevo popravil. Zamenjati je bilo treba neko gumico na roki levega sprednjega kolesa. Potem je bil tri mesece mir. Nato je spet pokalo, tokrat v desnem kolesu. Nekaj je bilo narobe s stabilizatorjem. Plačal sem približno 12.000 tolarjev za zamenjavo. No, problemov še ni bilo konec. Za »nagrado« se je pojavila velika napaka na motorju oziroma na tretjem valju, kjer je prenehala delovati bencinska črpalka. Gorele so vse lučke, naj ustavim avtomobil, tako da nisem mogel nadaljevati vožnje. Moje izkušnje s peugeotom 206 so torej slabe. Možni sta dve razlagi: ali ta avtomobil delajo tako slabo ali pa sem jaz imel tako smolo, da sem dobil slabo izdelanega.
Špela Malenšek, Črnuče: Lani sva dobila novo članico družine in že med pripravami na njen prihod sva opazila, da ima kia pride premajhen prtljažnik, pa tudi varen in udoben se nama ni zdel več. V Peugeotovem salonu sva se zagledala v P206 SW z dovolj velikim, pa tudi za nalaganje nizkim prtljažnikom (vozički so kar težka zadeva), veliko je tudi druge opreme, kot je isofix za pritrditev otroškega sedeža, sedeži so dovolj udobni za daljše potovanje, hkrati pa avtomobil ni prevelik in je zato primeren za mestno uporabo. Najine izkušnje z avtomobilom so zelo dobre.
xopy je napisal/-a:zlabon je napisal/-a:Tak da ja jaz bi se odločil za mazdo, v tem razredu mi je nekako še najbolj všeč
Če gledamo v tem razredu ni dvoma: Honda Accord - ne razmišljam o drugem!
zlabon je napisal/-a:xopy je napisal/-a:zlabon je napisal/-a:Tak da ja jaz bi se odločil za mazdo, v tem razredu mi je nekako še najbolj všeč
Če gledamo v tem razredu ni dvoma: Honda Accord - ne razmišljam o drugem!
hja dobro, samo hondica je tudi mal dražja aveš...
če bi blo pomojem bi bla tud accord, sam kaj ko je to že preveč dnara...
Zadnič je stala pri hondu amrož v radomoljah ena fulll huda črna accordka, nevem a je mela sam podalške gor al cele druge odbijače, nisem dobro videl. a jo je kdo opazil?
Po forumu brska: frgo in 10 gostov