Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Nakup Honde CRX VTi

Napisal/-a AudiQUATTRO Po maj 30, 2005 5:30 pm

Zanimajo me vaša mnenja pohvale,slabosti in prednost avtomobila.Avto je letnik 95 prva.reg.96 ma pa 166000km .Oglas je pa tale:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=348925
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po maj 30, 2005 5:40 pm

mislm da je predrag

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po maj 30, 2005 5:44 pm

Se strinjam,za 10 let star avto dat skor 2 mio,samo odločitev je na koncu tvoja ;)
Slika

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Po maj 30, 2005 5:45 pm

Sej cena zadnja je 1450000sit auto sem vidu u živo pa lepo zgleda sam še ne vem.
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Po maj 30, 2005 5:48 pm

da je prestar, ima preveč prevoženih kilometrov in je predrag!

kaj te še zanima :?:

p.s.:je pa res, da glede na ceno, ki jo navijajo drugi, tole niti ni tako slab nakup.
mašina itak veš, da ob normalnem servisiranju ni problematična, po avtu je velko povpraševanje in mu cena še dolgo ne bo bistveno padla.
potem je samo še najpomembnejši faktor in sicer, kako je ohranjena in kako je bila servisirana!
še vedno pa je to 10 let star avto brez klime za denar, ko dobiš že nov avto s klimo in 0 prevoženimi...

lp

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po maj 30, 2005 6:32 pm

CRX Honde so po mojmu mnenju eden izmed najbolj precenjenih avtov, k se prodajajo v Sloveniji, pa še vsi so zgonjeni

Pa zdele čakam en plaz pripomb na moj komentar :?

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss Po maj 30, 2005 6:36 pm

Men se zdi da bi ze dobil za to ceno kaksnega z klimo in barem malo zrihtanega.Sicer je pa to cist tvoja odločitev,ampak jst tako star avto za tolk dnarja nebi šel kupit-mojo mnenje

lp

krt-Vsi pa le niso zgonjeni,ne mores to rec.Ce ga ma kak ata verjetno ni zgonjen :?:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po maj 30, 2005 6:46 pm

borut007 je napisal/-a:Stari ata in VTi to so morda lahko le sanje.
Meni je ql avto, dokaj atraktiven, močen, predrag :roll:

Sam ne boš verjel,da sem že velikrat videl Ateke kako se fjakajo v Vti-jih,res da ni CRx ampak civic,sam VTI pa je :D

Aja ,pa vse honde so precenjene ;)
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po maj 30, 2005 10:52 pm

Jst takih pocket rocket variant s toliko kilometri sigurno nebi kupoval.to so majhne mašine relativno navite in si prisiljen jih vrtet da sploh kej dajo od sebe.razen če slučajno naletiš na kšnega civic sedana, ki ga je vozil kakšen ata in sploh ni odkril kje se uporablja vti.nekaj druzga je da ima kašna "ladja" toliko kilometrov, ki so verjetno narejeni na avtocestipa kdo si kup crx vti za bo delal relacije :P ko prideš ven greš lahko sam k unmu k štela hrbetnice :D cena je pa taka da men kr slabo rata.honde verjetno res delajo dokaj trpežne mašine ampak za take pare pa niti pogledam ne take honde ;)
lp :hi

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Po maj 30, 2005 11:24 pm

Jafak, folk ni normalen...
Kaj jaz vem, če bi se rad hitro vozil, kupi za tak denar raje tole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=334610
- precej lepši avto;
- neprimerno več od avta;
- neprimerno varnejši;
- neprimerno mlajši;
- mnogo močnejši;
- neprimerno več opreme;
- manj kilometrov;
- itd.

Uporabniški avatar
Fry
Nov uporabnik

Napisal/-a Fry To maj 31, 2005 12:11 am

Evo malo objektivnosti :D

Prednosti:
- uzitek v voznji, avto je prava igracka za vozit
- neverjetno vzdrzljiv
- lep, lep in se enkrat lep (ne se ozirat na favsne tipe, vpras punce kaksen se jim zdi, vsem je zlo vsec)
- prodas ga lahko naprej
- majhna poraba pri nehondaski voznji
- styling potencial ala lexus lucke in prozorni zmigavci itn..., dobi se ze za razumno ceno, zgleda se 100x lepsi
- tuning potencial
- lahko ga vozis kot raketo, ko ti zapase - vti trga
- majhen, torej lahek za parkirat
- cabrio
- od prvega lastnika je
- ohranjena zgleda
- velik prtljaznik

Slabosti:
- nima klime
- relativno precenjena, samo ce gledas kako stari cabrioti se prodajajo za milijon SIT, se lahko tolazis, da ni tako predraga (in se prodas jo lahko...)
- dokaj nizka je ze tovarnisko, posledicno neudobna za cez razne slovenske lokalne ceste
- za pravo sportnost je treba nizat in menjat vzmeti ter amortizerje, tovarnisko malo prevec odnasa sprednji del v ovinkih
- pooblasceni servisi niso ravno med najcenejsi
- streha lahko slabo tesni, ceprav so pri letniku 95 in naprej to popravili
- navor v nizkih obratih je isti kot pri navadnem 1.6 motorju, nic pretresljivega dokler ni vtec-a
- je samo dvosed
- ce bos karkoli menjaval moras cez cel postopek za pridobitev homologacijskega kartoncka, ker ga najverjetneje se nima
- relativno stara je, ceprav to zame ni faktor, ce je res ohranjena
- ce jo bos teral bos moral gledati nivo olja, ce ta pade pod minimum rada ribne
- ce jo malo postyliras te zna marsikater falot zaradi favsije gledat postrani, nekateri genijalci jih celo obdelajo s kljuci po plehu
- ako jo bos vozil kot se zanjo spodobi, dodaj se denar za bodisi kazni ali radar detektor :P

Se subjektivnost. Jaz bi jo vzel, ker zgleda res ohranjena, ce so realni km in res prvi lastnik ni debate. Bi pa se za ceno malo zamoril, ker nima klime in klima bo to poletje spadala pod obvezno opremo :)

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 Sr jun 01, 2005 9:07 am

neb dau tega dnarja za ta kinder jajček...
Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovinii 8)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov