Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

greg
Nov uporabnik

Skoda Octavia-ali kdo ve

Napisal/-a greg Sr jun 01, 2005 2:52 pm

Zdravo forumci,

Trenutno se odlocam za nakup novega avta in nekako ciljam za nakup Skode Octavie z disel motorjem,nekaj let staro. Spomnim se da je kar nekaj casa nazaj hodil okrog mail s slikcami o potopljenih Octaviah zarad enih poplav. A se komu kaj sanja kateri letnik je bil to,pa koliko je moznosti,da bi prodajal kdo enega od teh avtomobilov.
Se sploh lahko ugotovi ob ogledu avta,ce je kdaj med ribcam plaval?...

..imejte se struckoti...
Sam da dela..

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Pe jun 03, 2005 10:21 am

poglej, slučajn poznam zadevo.ble so poplave ampak tm je blo večino avtov Superb, octavij bl mau, kar jih je pa blo so pa vse izločil in popravl.Moj brat dela z njimi in je bil gor,tko da mam inf iz prve roke.pa tud on ma octavio TDi, l 2001, brez problema do zdej, pa ful dobr gre, z vso opremo, plus nekej dodatne(feltne ,izpuh, filter, maska, pragovi, spojler...).Zakoon avto!! Priporočam
FORD POWER !!!

greg
Nov uporabnik

Hvala

Napisal/-a greg Pe jun 03, 2005 10:30 am

Matevz hvala za odgovor,me je pomiril,sploh ker pravis da je informacija s prve roke. Ja verjamem da je z Octavio zadovoljen,tud jaz slisim vedno vec pohval in bi rad tud sam preizkusil zadevo.Lep pozdrav
Sam da dela..

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe jun 03, 2005 12:00 pm

ce te kaj zanima mas forum v mojem podpisu! 8)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov