vesolc je napisal/-a:pri takih avtomobilih ne mores nic reci, dokler je ne vidis!! sploh preveri celoten motor, menjalnik in ostale stvari, ker tako mocn avto ne vozis "penzionisticno", ce ves kaj mislim
monster_d je napisal/-a:150km calibre lepo grejo v kolikor se je motor v kolko tolko stanju. Sem vozo 115km, 150km, pa 204km.
Sicer med 115 in pa 150 ni kaj dosti razlike. 2.0T pa je razred zase.
Glede zadjih crnih luci jao... 100k ti ne uide
Liquid je napisal/-a:men ja pa prow nagravžna tale calibra![]()
Ima kolega prav tako(brez navlake) in ima že 230.000km pa nima kakih velikih problemov,razen zadnji blatniki so prerjaveli in jih je moral dat poštimat.
Glede motorja pa je najboljš vzet s sabo mehanika in odpeljat testno furo
lp
Voith je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:150km calibre lepo grejo v kolikor se je motor v kolko tolko stanju. Sem vozo 115km, 150km, pa 204km.
Sicer med 115 in pa 150 ni kaj dosti razlike. 2.0T pa je razred zase.
Glede zadjih crnih luci jao... 100k ti ne uide
nevem js sm tud neki vozu 2.0 16v in me zadeva sploh ni ocarala glede moci. sj se premika sam ko sm se not usedu sm mislu da bo mal bol zverinsko. turbacica je pa kr kul ja. meu bi tocno tako kalibro kot je ta na fotkah, z turbo masino in zadnjim pogonom. to bi blo neki
drgac pa js sm si tud zdj tkole strihnu zadnje luci, z unim sprejem k je prou za zadnje luci. sam bom pa za vsak slucaj k rezervni gumi prilozu ene 2dl acetona pa eno rolo papirnatih brisack. ce bojo policaji prevec sral z lucmi in grozil s kaznijo, jih bom pac v prico njih posraufu dol in zbrisu barvo stran in nazaj zmontiru. pol pa k pridem dam spet strihanje :
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov