torej k stvari, kaj mislite o naštetih avtih, pri avdiju (lahko tudi quattro pogon) in passatu pride v poštev motor 1.8T ali 1.9TDI 96kw, pri bmwju pa 320d 100kw.
okej dejstvo je da bmw zaostaja v razvoju in tehnologiji (starejša zasnova avta), vendar naj bi ponujal boljše podvozje, avdi je sigurno tehnološko in kakovostno v prednosti, passat pa ne zaostaja dosti in ima malček ugodnejšo ceno, vendar baje porazno podvozje.
torej vozil sem passata in bmwja, avdija mam še namen,
ne vem ampak bmw me je na celi črti razočaru (testna vožnja 8 avtov), mašina se ne odziva tako kot pri passatu tdi, moti me tudi starinski volan in predrobna prestavna ročica, dejstvo da nima 6 prestav, v ovinku ko sem ga zahodu pa tudi ni blestel, in tudi sistem asc se odziva prepočasi, poleg tega nima toliko opreme kot ostala dva (zadaj ni električnih šip, nima gretja ogledal, majhen prtljažnik, zastarela armatura in klima, materiali so po 5tih letih porazni - plastika...)
passat me je z mašino tako 1.8t kot tdi navdušilm, notranjost brezhibna, bogata serijska oprema, razočaral pa me je z podvozjem, ter zavorami. v ovinku ni stabilen, prav tako ima prešibke zavore.
ne vem preostane mi še avdi, ki je tudi najdražji in nekako me vleče k izvedbi 1.8t quattro, nisem pa ga še peljal tko da se pustimo presenetit v pozitivnem smislu, upam!
NO TOREJ LASTNIKI ALI ŠE BOLJE TISTI KI STE VOZILI VSE TRI AVTE, RABIM VAŠE NASVETE GLEDE OMENJENIH AVTOV! glede na to da gre za kar velik znesek se ne bi rad zajebal.
To sem omenil zato ker si rekel da te je razočaral glede podvozja....no podvozje v tistem passatu ki me je vozil frend je bilo (očitno) več kot dovolj dobro da sva dobesedno skakala iz ovinka v ovinek...ni bil pa nič predelan ampak use stock, original... No sam tok... zdej nej pa drugi raje kaj povejo ki so te avte že vozili