Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Nakup golfa IV

Napisal/-a Rancid Ne jun 12, 2005 12:39 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=384150

Mene pa zanima ce se dobr obnesejo te golfi 116km, a majo ksne napake pa tko?? pa se ce ma kdo izkusnje s to firmo v celju k ma tega golfa, k res nebi rad kupu, en cudn avto??? Pa se neki na netu sm zasledu golfa IV Z 123km pa nekje na netu ne zasledim njegovega obstoja:), kdo da hvala za pomoc l.p.

aike
Novinec

Napisal/-a aike Ne jun 12, 2005 12:45 pm

Lep pozdrav - sicer ne delam nobene reklame - vendar samo mimogrede ti priporocam nakup tega avtomobila : http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=377918
Lastnika osebno poznam - po domace receno je velik picajzl :P - kopliciral je res za vsako malenkost v avtomobilu ...- mislil sem ga tudi sam kupit vendar ne dobim kredita --- samo mimogrede ---

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 12, 2005 12:49 pm

aike je napisal/-a:Lep pozdrav - sicer ne delam nobene reklame - vendar samo mimogrede ti priporocam nakup tega avtomobila : http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=377918
Lastnika osebno poznam - po domace receno je velik picajzl :P - kopliciral je res za vsako malenkost v avtomobilu ...- mislil sem ga tudi sam kupit vendar ne dobim kredita --- samo mimogrede ---

Hvala za ponudbo, verjamem da lepo delu z avtom pa vse, ampak jz iscem mocnejsi avto ta 116 konski mi najbl ostreza, da bi se ga dal pol se cipnt mal pa tko:)

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Re: Nakup golfa IV

Napisal/-a TheCjen Ne jun 12, 2005 12:56 pm

Rancid je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=384150

Mene pa zanima ce se dobr obnesejo te golfi 116km, a majo ksne napake pa tko?? pa se ce ma kdo izkusnje s to firmo v celju k ma tega golfa, k res nebi rad kupu, en cudn avto??? Pa se neki na netu sm zasledu golfa IV Z 123km pa nekje na netu ne zasledim njegovega obstoja:), kdo da hvala za pomoc l.p.

Lahko ti povem, da je ta motor zelo dober, sploh kar se navora tice. Ti ga priporocam, ker ne bos razocaran. Ce ti moci se vedno ne bo dovolj - v kar dvomim, ga lahko se zmerej chipas na 150KM. Kar se tice motorja z 123KM mas prav, tak motor res ne obstaja, razen ce gre za kaksen cudn chip TDI-ja. Kar se pa tega prodajalca tice pa jest ne vem kej dosti.

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 12, 2005 1:02 pm

hvala za odgovor, zdej me pa se neki zanima, glede te prodajalne s tem golfom, jz ne vem a je lahka zaupat tem firmam al ne??? Zdej sm najdu pa se enga podobnga pa pise da se ni v sloveniji, da ti ga ovozjo iz tujine, a je to lahka ksn nateg pa tko, ce mi lahka kdo svetuje, ce ma izzkusnje mogoce s tem prodajalcem avtomobilov http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=376612

aike
Novinec

Napisal/-a aike Ne jun 12, 2005 1:31 pm

o tem tomazu hodniku - so ze ble debate na netu - kr preleti mal forum in ce si pameten jih ne podpiraj z klicanjem na njihove tel. st.

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack Ne jun 12, 2005 1:31 pm

To je nateg! Je bilo že mislim da tu (a.com) veliko napisanega glede tega.
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne jun 12, 2005 1:33 pm

Rancid je napisal/-a:hvala za odgovor, zdej me pa se neki zanima, glede te prodajalne s tem golfom, jz ne vem a je lahka zaupat tem firmam al ne??? Zdej sm najdu pa se enga podobnga pa pise da se ni v sloveniji, da ti ga ovozjo iz tujine, a je to lahka ksn nateg pa tko, ce mi lahka kdo svetuje, ce ma izzkusnje mogoce s tem prodajalcem avtomobilov http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=376612

ta prodajalec ima N oglasov na avto.net, mozno da je ql nevem, če boš kupoval kaj od njega prej poglej avto z kakim dobrim mehanikom (če sam nisi).. vsaj tako bi jaz naredil.

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack Ne jun 12, 2005 1:35 pm

NO, tu sem še nekaj izbrskal (v enem oglasu pa sem zasledil, da je pisalo, da je avto iz tujine, pa da ga niti v sloveniji še ni... :roll: )

Klik!
Slika

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 12, 2005 2:20 pm

Ej fantje hvala za vse odgovore ful mi pomagate, k me res skrbi da ne bom kupu macka v zaklu, k pol se mi bo pa sfuzlal :D :D

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne jun 12, 2005 2:21 pm

Rancid je napisal/-a:hvala za odgovor, zdej me pa se neki zanima, glede te prodajalne s tem golfom, jz ne vem a je lahka zaupat tem firmam al ne??? Zdej sm najdu pa se enga podobnga pa pise da se ni v sloveniji, da ti ga ovozjo iz tujine, a je to lahka ksn nateg pa tko, ce mi lahka kdo svetuje, ce ma izzkusnje mogoce s tem prodajalcem avtomobilov http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=376612

Že spodaj recimo piše, da je slika simbolna.... :roll:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne jun 12, 2005 3:41 pm

Sam imam Golfa IV s to masino. Je letnik 2000 in ima trenutno 112kkm. Lastnik sem dobrega pol leta, naredil pa sem nekaj cez 15kkm. Tezav z motorjem ni bilo, razen zamasenega dotoka za nafto, za kar je kriva nasa nafta nizke temperature in ne-zamenjava naftnega filtra vec kot 4 leta. Se tole: na 15kkm popije priblizno pol litra olja. Poznam passata s to masino s 160kkm brez tezav, slisal pa sem tudi za enega s 600kkm.

Za Golfa je ta masina cist zadost mocna, potegne lepo... no, ko se ga navadis premalo :D . Napake pa tako kot pri vseh golfih (sipe pri trovratnih), kljucavnice na vratih.

Ce te zanima se kej vec vprasaj bolj konkretno pa pobrskaj malo po VW-Audi forumu.
Slika

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 12, 2005 4:29 pm

Ja sej jz se bl za 5 vratnga zanimam, sam ce ne bo drugo bo pa 3 vratn tud vredu, pa rad bi ksno normalno barvo, ne neki zelenga al pa rumenga :D :D :D , pol un model odpade da bi kupu avto od nega, morm se mal prebrskat.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 12, 2005 4:30 pm

Ja sej jz se bl za 5 vratnga zanimam, sam ce ne bo drugo bo pa 3 vratn tud vredu, pa rad bi ksno normalno barvo, ne neki zelenga al pa rumenga :D :D :D , pol un model odpade da bi kupu avto od nega, morm se mal prebrskat. A pravs da dobr potegne ZAKON:), sej pol ga mislm dat cipat pa tko, da bo slo se bl, sam sm pa neki slisu da ni dobr dat avto k ma vec k 150000km čipat???

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne jun 12, 2005 4:55 pm

Ce te zanima kako se avto pelje, se lahko zmenva za ksno kavo v lj, pa se greva en krog pelat.

Glede cipanja je pa tko, da kilometri naceloma ne predstavljajo vecje ovire, ce je avto v dobrem stanju in vse funkcionira kot more. Ce je avto dober za cipanje ti pa RSR tko al tko prej pove, ker avto pregleda in ce se mu zdi kej sumljivo pove kaj je za zrihtat in ga ne cipa, dokler ni vse ok.
Slika

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 12, 2005 5:10 pm

Aja zakon :D :D :D, pa baje ti dajo za 10 dni cip tud na probo!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov