Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nemod
Nov uporabnik

POZOR POZOR...PORSCHE 924

Napisal/-a nemod Po jun 13, 2005 12:38 pm

Ola klapa,
Pošiljam opozorilo, naj ljudje ne kupujejo vozila s tega oglasa...oz. vsaj ne za tako ceno kot jo hočejo met (menda 2,4 mio sit), ker je blo vozilo kupljeno za 350.ooosit (sicer se to kmalu opazi saj je oglas nad njim oglas za ISTI avto-nesposobneži- cena pa je tud fajn vidna) in več tud ni vredno-kdor se za kaj takega zanima bo itak takoj vedu kake so cene pr nas al pa tud v avstriji oz. nemčiji...skratka stvar je močno prenapihnjena in sem hotel dobornamerno opozoriti, da se zopet kak naivnež ne ujame na limanice tipov, ki bi radi s hitrimi preprodajami mastno pokasirali!
Pa še link do oglasa:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.a ... 526&obv=on

Mejte se fajn in oči na peclje!
Adijo

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Po jun 13, 2005 12:44 pm

Od kod pa tebi ideja da hocejo imet 2,4 mio sit? LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jun 13, 2005 12:52 pm

Kaj pa veš. Mogoče je pa poklical, pa vprašal. Mogoče ga pa sam prodaja. Pa je še cena 350.000 SIT prenapihnjena. :P

Hecam se... 8)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 13, 2005 1:21 pm

Jetra - najslabši porsche, kar so jih naredil. Slaba oprema, ne drži se ceste, premal moči in predrago vzdrževanje. Še mašina ni porschejeva ampak od audija.
V italiji ga dobiš za 200 eurov, še dostavjo ti ga če ga hočeš vzet.
azadnje sem jih gledal po 100.000 sit v sloveniji, pa tut za 100k ga ne vzamem - rajš kupm petko turbo za ta dnar.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a playa Po jun 13, 2005 2:19 pm

nebivedu je napisal/-a:Jetra - najslabši porsche, kar so jih naredil. Slaba oprema, ne drži se ceste, premal moči in predrago vzdrževanje. Še mašina ni porschejeva ampak od audija.
V italiji ga dobiš za 200 eurov, še dostavjo ti ga če ga hočeš vzet.
azadnje sem jih gledal po 100.000 sit v sloveniji, pa tut za 100k ga ne vzamem - rajš kupm petko turbo za ta dnar.

ampak ce gledas na mobile.de ali pa autoscout so visje cene, vprasanje je pa res ya kako ceno gredo na koncu http://www.mobile.de/SIDscZDoxP7I2zOmr8 ... pkw&top=1&

Od katerega audija masina pa je notri ?
Calibra

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To jun 14, 2005 3:55 am

zdej tkole je, ker sm js precej ljubitelj teh porsclnov, sm si jih kr ze neki ogledu in tud racunam da si bom enkrat omislu 944T, bom izrazu svoje mnenje o tem :)

ta avto ce je v perfektnem stanju(kar ta iz oglasa mozno/verjetno ni) je vredn 2 mio in se velik vec bo scasoma.

je pa neki, morte razlikovat 924 in 924T. to se zdalec ni isto. 924 navadn je bil narejen in razvit pri vw in je bil namenjen kot mali sportni vw. sam pol so se odlocl pr vw da bojo pac ostal ljudski avti, in je moral porsche ki je pomagal pri tem projektu ta avto pac rest pred propadom in je napopal svojo znacko gor. zato ma ta avto tud bremze volkswagnove, in vec al mn vse ostalo. in to ga naredi najbolj poden porscheja vseh casov, ker u bistvu ni porsche ampak vw narisan pri porscheju.

in ker je bil ta avto mnozicno spljuvan glede na to da je bil porsche in j**c, se je po nekaj casa zdelo porschejevim majstrom to mal za mal, in so vzel osnovo 924 in ji gor namontiral svoje bremze, svoj motor, oz po svoje prirejen, in sploh 90% vsega so resili po porschejevsko in nastal je 924T, ki ima zelo malo skupnega z originalnim nosilcem tega imena.

tko da 924T je velik, zlo velik boljsi avto kot r5 gtt, ki se mi zdi v primerjavi s 924T kot pralni stroj.

ce bi dobu zelo lepo ohranjenga 924T, dam zanga takoj miljon ali vec, za r5gtt pa tud ce ma zlate feltne ne dam niti 50k.

ce pa ze glih popas oglase z mobile.de pa saj isti avto prpopi ;)

evo ti 924T gts 13.900 EUR
http://www.mobile.de/SID-QFORsjIHeS7iEN ... 144314771&

924T 11.924 EUR
http://www.mobile.de/SIDxhK9qaseqGCoTA0 ... 162134233&

924T 10.900 EUR
http://www.mobile.de/SID-QFORsjIHeS7iEN ... 169047913&

je pa vprasljivo ce je ta na avto netu res 924T in ne kksna cudna predelava obicnega 924, ker je spredn konc mal sumljiv.

nemod
Nov uporabnik

Napisal/-a nemod To jun 14, 2005 7:33 am

....po moje da tale sploh ni turbo, ampak so mu nalepko nalimal zadaj takrat ko so blatnike širal oz. jih šprical gor. In motor definitivno in porsche-jev, saj kakor sm pr ostalih opazu majo porschejevi napis na bloku motorja, česar pa omenjena kripa nima. Sicer pa a ni blo tko da 924T so začel mal kasneje izdelovat, kot je pa tist na avto.netu letnik? Če se motm naj me kdo popravi.
Se strinjam nekako s ceno max 1mio za tak avto, če je res ohranjen in ma vse original, ne pa da je neki kitan in kaj vem kaj še vse...sploh pragovi so tko šrt gor dani da prov bode v oči. Vsekakor pa je 2mio le mal prehuda za tak avto...razn če nima samo 20.000km....moje mnenje-mislem da so tzud cene na .de straneh malce prenapihnjene.. Izhajam pač iz podatka da je 944 povsem original l.83 cca 1mio.
Res upam da se ne bo našel kak kekec in tiste kripe za tak dnar kupu.....
klapa mejte se in adijo

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jun 14, 2005 7:39 am

Ta avto je obična 924. Kolega je imel 3 take rdeče in sicer 2 navadna in enga turbaka. Turbak je bil spredaj prov drgač narejen od tega.
S tem pa mislim, da sem ga zadnč vidu, pa moram rečt, da je mašina najbrž zanič, ker sva se lovila po avtocesti, pa me na koncu sploh ni mogu več dohitet. Tko da tut turbina al ne dela, al je pa že zelo slaba. Bil sem pa s kolegovo petko turbo, pralnim strojem, ki pa še vedno take poršeje dol poči za šalo. Mal poglej na kakem forumu al pa strani, kjer mal opisujejo kake turbake, pa boš vidu, da je ta mali pralni stroj še vedno aktualen kot porsche killer.

Pa vprašanje kok ma točno ta avto previte kilometre, pa kok je zgonen podvozje.

Jst ga nebi vzel, se mi zdi mal preveč tvegano.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To jun 14, 2005 7:20 pm

js tud nebi tegale vzel, ker je cudn, in ni tak kot bi mogu bit ce bi biu res turbic. vrjamm da ga petka okadi, sam tapravga 924T pa dvomim, mogoce je v pospeskih dokaj podobn, sam pol od ene 100 naprej porschl zdominira situacijo. pomoje.

drgac pa sj turbo petko ce bi dobu uno tastaro, bi jo mel. sam ta navadna r5gtt mi je pa grda pa se petka je, kakorkol jo obrnes, ostane petka in petk nemaram :D

no uglavnem enkrat si bom js nabavu enga 944T in naredu iz njega mogoce kj podobnga temu : http://forums.beyond.ca/showthread.php?s=&threadid=8970

sam da bo zuni lepsi :D

neki v tem smislu:

Slika

acx
Novinec

Napisal/-a acx Sr jun 15, 2005 8:34 pm

fejk ta ''turbo'': na eni strani nalepka turbo na drugi pa apex :rofl
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov