Napisal/-a Mrcina Sr jun 22, 2005 10:10 am
Mi imamo doma kangooja 1,6 16v, sicer 4x4 varianta. Sicer sedaj ne vem, ali je kriv 4x4 ampak avto nima baš nekih pospeškov, no saj je velik in težak ampak vseeno. Kar se udobja tiče, bi bil jaz tudi na strani berlingota, meni sicer v kangooju nič ne manjka (polna oprema, nidani), samo podvozju se pa pozna, da je narejeno za prevažanje tovora. Berlingo multispace ima po drugi strani baje podvozje od xsare picasso, torej prilagojeno potnikom in verjamem da je bolj udoben kot kangoo...
Z avtom dosedaj ni bilo problemov, razen enkrat je crknila vžigalna tuljava, je pa res da ima avto samo 40kkm (4leta), torej se bodo napake še kazale...
Bi pa vseeno raje vzel kangooja, sploh 4x4 varianto... Saj čakam da se ga foter naveliča, pa ga jaz vzamem... Notri gre vse kar hočeš, 4x4 je za pozimi in malo slabše makadame super, opreme pa ima naš konkretno maksimalno...
Kar se pa cene tiče... Jah, mi smo za 2.800.000 dobili testnega z 20kkm z kot že večkrat rečeno vso opremo (klima, ABS, ASR, ESP, radio, elektrika, meglenke, servo, dodatne omarice, boljši zici itd itd...) Kar je recimo miljon cenej kot bi bil nov...
LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press