P406 je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme bom nadaljeval to:
No, danes sem se pogovarjal z nekim znancem in mi je odsvetoval nakup forda. Čeprav ni znal obrazložiti svojih besed, sprašujem Vas dragi so-avtomobilisti.com:
Zakaj nebi vzel Forda mondea, bencin, 1.8 litra, 125 konjev, letnik 2001 ali 2002 z veliiko opreme?
A je kaj narobe z mašino, se kvari, veliko porabi? Ima ta avto nasploh kakšne tehnične napake na osnovi elektronike? Dragi servisi?
Splošno mnjenje me ne zanima v smislu: uuuu, to je pa lep avto...itd.
Zanimajo me predvsem podatki o splošnem delovanju motorja, podvozja, mehanike...
bvogri je napisal/-a:Notranjost je bl tko tko, pa tut zunanjost po mojem mnenju. Kar je ql pr teh avtih so verjetno motorji, drgač bi ti pa jz raj reku, da pogledaš za kakšno vectro![]()
Asterix je napisal/-a:P406 je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme bom nadaljeval to:
No, danes sem se pogovarjal z nekim znancem in mi je odsvetoval nakup forda. Čeprav ni znal obrazložiti svojih besed, sprašujem Vas dragi so-avtomobilisti.com:
Zakaj nebi vzel Forda mondea, bencin, 1.8 litra, 125 konjev, letnik 2001 ali 2002 z veliiko opreme?
A je kaj narobe z mašino, se kvari, veliko porabi? Ima ta avto nasploh kakšne tehnične napake na osnovi elektronike? Dragi servisi?
Splošno mnjenje me ne zanima v smislu: uuuu, to je pa lep avto...itd.
Zanimajo me predvsem podatki o splošnem delovanju motorja, podvozja, mehanike...
In kako si sprejel to, ko ti je brez argumentov odsvetoval nakup? ĐK
Podvozje je mogoce malo boljse kot pri podobnih, kvari pa se nekako tako kot vsi ostali podobni. Pošteno?
Po forumu brska: tilzator in 12 gostov