Fabia RS je napisal/-a:Moj nasvet je 1.8 20V turbo.
Ta mašinca je zakon v vseh pogledih.
Sploh ni primerjave z 2.0
Ne v porabi, ne v zmogljivosti, ne v vzdrževanju.
JohnyR je napisal/-a:Zakaj ti ga ne priporočam: Ker je turbo. Dokler se voziš hitro je vse fino fajn, ampak ko pa moraš voziti počasi po mestu in raznih kolonah ti pa dopizdi. Ponavadi turbo nabije tlak ravno takrat ko ti že spuščaš gas, kar pomeni da avto cukne kar pa hudo moti. Turbo luknja ti po določenem času tudi postane zelo očitna. Sploh pri prehitevanjih, ko avto rabi svojo sekundo (kar je ogromno glede na NA motor) da res začne vlečt.
XFX je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Zakaj ti ga ne priporočam: Ker je turbo. Dokler se voziš hitro je vse fino fajn, ampak ko pa moraš voziti počasi po mestu in raznih kolonah ti pa dopizdi. Ponavadi turbo nabije tlak ravno takrat ko ti že spuščaš gas, kar pomeni da avto cukne kar pa hudo moti. Turbo luknja ti po določenem času tudi postane zelo očitna. Sploh pri prehitevanjih, ko avto rabi svojo sekundo (kar je ogromno glede na NA motor) da res začne vlečt.
cccccc, kaj smo ti mi krivi, če ne znaš avta vozit in ti cuka.![]()
Sam še nisem imel možnosti voziti navadno 1.8T, sem pa že vozil Octavio RS in morem reč, da je super mašinca, tako pri hitri vožnji kot pri počasni.(še posebaj po mestu :P )
Vsakem primeru bi vzel 1.8T, ima vse adute na svoji strani.
JohnyR je napisal/-a:Fabia RS je napisal/-a:Moj nasvet je 1.8 20V turbo.
Ta mašinca je zakon v vseh pogledih.
Sploh ni primerjave z 2.0
Ne v porabi, ne v zmogljivosti, ne v vzdrževanju.
Nisi nič napisal, če si že uporabljal, samo enkrat vozil, ali si bil vožen, slišal od enga za šankom v gostilni....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov