Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

DRIVE IN - Damjan Mervič s.p.

Napisal/-a Asterix So jul 16, 2005 2:31 pm

Pozna kdo tega prodajalca iz primorske? naslednji vikend grem dva avta gledat( ford puma) in je rekel, da se mora zmenit s kolegom, ki je cisto pri meji v Italiji, da pripelje avta k njemu v salon.
Avto bom hotel sprobat prej za kaki dve uri, pustim pa mu dokumente in avto, seveda. ce se ne bo strinjal, ne bo nic.
PA NE MI ZDAJ ŠE TE PUME ODPELJAT, TAKO KOT JE BIL OZADNJIC, MATER!
Hvala, lep pozdrav
Tu so podatki.

DRIVE IN - Damjan Mervič s.p.
Industrijska cesta 2
5000 Nova Gorica
tel. 05 / 3333 558
GSM: 040 698 024
Mail: info@drivein-sp.si
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
xopy
Novinec

Kraj: Vipavska dolina

Napisal/-a xopy So jul 16, 2005 4:11 pm

Jaz sem mojga prodal pri njemu (komisijska pogodba). Kolega je avto pri njemu kupu (komisijska pogodba). Je pa drugače zravn AC Triglav (prodaja mercedese, alfe, fiate, honde, nisane, mitcubishije) in zravn majo tudi prodajo rabljenih avtomobilov in ta drive in (kar sem jaz razumel) je njihov oddelek, za prodajo rabljenih avtomobilov. Jih pa po mojem veliko prodaja kar tako preko te firme (verjetno ne samo tisto kar majo na parkirišču).
Meni osebno je fant bil zlo všeč. Vse mi je povedal kake papirje treba zrihtat, kam najprej potrebno it, kdaj se to naredi, kdaj se ono. Skratka jaz mam same pohvale nad njim.
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jul 17, 2005 9:37 am

Aha, hvala super.Se kdo mogoce?
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov