Slide je napisal/-a:A nima ta motor "samo" 3 cilindrov? Hyundai Getz in Accent z 1.5 td motorjem imata 100% 3-valjni motor. Kar pomeni specifičen(ne ravno prijeten) zvok in malo več tresljajev(morda so jih zdaj že ukrotili) Je pa res da ima Kia 20 konjev več...tko da ne vem, a je isti motor ali ne, pri Kiini strani namreč ne navajajo števila valjev...
music_man je napisal/-a:Slide je napisal/-a:A nima ta motor "samo" 3 cilindrov? Hyundai Getz in Accent z 1.5 td motorjem imata 100% 3-valjni motor. Kar pomeni specifičen(ne ravno prijeten) zvok in malo več tresljajev(morda so jih zdaj že ukrotili) Je pa res da ima Kia 20 konjev več...tko da ne vem, a je isti motor ali ne, pri Kiini strani namreč ne navajajo števila valjev...
Prvo se prepricaj pol pa govori neumnosti. Motor je cisto nanovo razvit in je 4 valnik.
Prejšni 1,5 crdi je pa res biu 3 valnik vendar ima 82 km in ne 102
Slide je napisal/-a:music_man je napisal/-a:Slide je napisal/-a:A nima ta motor "samo" 3 cilindrov? Hyundai Getz in Accent z 1.5 td motorjem imata 100% 3-valjni motor. Kar pomeni specifičen(ne ravno prijeten) zvok in malo več tresljajev(morda so jih zdaj že ukrotili) Je pa res da ima Kia 20 konjev več...tko da ne vem, a je isti motor ali ne, pri Kiini strani namreč ne navajajo števila valjev...
Prvo se prepricaj pol pa govori neumnosti. Motor je cisto nanovo razvit in je 4 valnik.
Prejšni 1,5 crdi je pa res biu 3 valnik vendar ima 82 km in ne 102
JAFAK...Napisal sem da NE VEM, ampak pri Getzu in Accentu v podatkih še vedno navajajo 3valjnik(nisem jaz kriv če niso ažurni), pri Kii pa podatka sploh ni. VEM samo to da je včasih res v Accentu in Getzu brnel 3valjnik. Tko da ne mi od neumnosti, jasno
Verjetno ti veš prav za vse avte na svetu do potankosti koliko cilindrov imajo a ne?
Sh3bO je napisal/-a:Doma mamo Sephio - KATASTROFA od avtomobila! Avto je sestavljen tako, kot da bi ga Sava skup nanesla. Mašina (1.5) pa dela... Sicer je pa res da so se malo popravili pri kvaliteti izdelave zadne čase. Ampak ne kupim (in fotru tudi ne pustim) kie nikol več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov