S|icKeR je napisal/-a:a si ti prepričan, da je za prvi avto pametno kupit tko močne mašine?
drgač pa jz ne vem kak bi se odloču. tt mi ni biu še nkol preveč všeč, 320d je pa spet čist druga pesem. če maš punco, ali jo še iščš, pol nedvomno tt, ker ženske so čist zmešane na ta avto. z3 je tut tko kt tt za vožnjo v dvoje. 320d je pa najbolj praktičen od vseh treh. maš placa za kolege kam pelat pa tko... pa tut prtlažnik ma, kar za unadva skor neb mogu rečt. pa še dizl je
eRaZoR je napisal/-a:Konec avgusta nameravam kupiti svoj prvi avto. Trenutno se odločam med tremi:
Audi TT 1,8 l.2000, BMW Z3 l.2000, BMW 320D l.2002
Zanima me vaše mnenje in če ima kdo kakšne izkušnje s katerim od teh avtomobilov.
LP!
perko84 je napisal/-a:eRaZoR je napisal/-a:Konec avgusta nameravam kupiti svoj prvi avto. Trenutno se odločam med tremi:
Audi TT 1,8 l.2000, BMW Z3 l.2000, BMW 320D l.2002
Zanima me vaše mnenje in če ima kdo kakšne izkušnje s katerim od teh avtomobilov.
LP!
ti bo očka kupu avto, kr tko povej. Ti nimaš tri čiste. Za prvi avto biš dal 3mio, dj zresni se. Sj si jack
ti bo očka kupu avto, kr tko povej. Ti nimaš tri čiste. Za prvi avto biš dal 3mio, dj zresni se. Sj si jack
perko84 je napisal/-a:no sj ne mislm pametvat, sam če boš kupu tak avto bolš da greš za skoz v službo. Predvidevam da si še mladi voznik, to je večja registracija, pije tud ne mal tak avto, pa še kj se najde. Recimo kakšen servis tud ni pocen![]()
Sj ko tkole delaš par let, ni težko tolk dnarja našparat, če lohk sam na banko daješ
Courage™ je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:no sj ne mislm pametvat, sam če boš kupu tak avto bolš da greš za skoz v službo. Predvidevam da si še mladi voznik, to je večja registracija, pije tud ne mal tak avto, pa še kj se najde. Recimo kakšen servis tud ni pocen![]()
Sj ko tkole delaš par let, ni težko tolk dnarja našparat, če lohk sam na banko daješ
pa koji ku*ac tebe briga to ? Koji ku*ac si ti da ga napadaš pa kaj zaj tudi če bi mu foter kupo avto ded je vprašal kerega mu svetujete ne da išče kere pametne in brihtne buče faušnje ki bojo pametovali spet. če nimaš kaj za povedat se zadrži takih glupih komentarjev.
rugače pa meni osebno najlepši audi TT, najbolj praktičen pa BMW320D. Your choice. Z3 je j***a.
perko84 je napisal/-a:ti bo očka kupu avto, kr tko povej. Ti nimaš tri čiste. Za prvi avto biš dal 3mio, dj zresni se. Sj si jack
perko84 je napisal/-a:pa te komentarji sploh niso glupi. Sj sam veš kolk pride vzdrževanje avta
Courage™ je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:pa te komentarji sploh niso glupi. Sj sam veš kolk pride vzdrževanje avta
glej stari moj če išče avto tega cenovnega razreda potem ima verjetno tudi denar za vzdrževanje. Kdo pa je reko da je star 18 let ? Kdo pa je reko da nima lepe plače ? Mnogo dejavnikov je še skritih, tak da tvoji komentarji res niso bli primerni.
XFX je napisal/-a:Jasno je, da mamini sinčki držite skup.Najlažje je, da ti mamica kupi avto potem pa ti gor obesiš 19 colske litke in misliš, da si car.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov