svadreb je napisal/-a:Živjo!
A mi lahko prosim kdo pove, koliko je po eurotaxu vreden Ford Orion, motor 1.6 ccm, 59KM, diesel, letnik 1986, prevoženih 200.000 km.
Imam možnost kupiti enega, zelo zelo lepo ohranjenega, od dobro poznanega in zaupanja vrednega lastnika, ampak ga zelo visoko ceni. Zdaj bi pa rad imel neko izhodišče za zbijanje cene.
LP
subi92 je napisal/-a:Glede na to kakšno ima ta avto obliko in starost ni vreden več kot kaih slabih 100k SIT. Moje mnenje je da raje ostani pri tisti znački ki jo imaš v :con
svadreb je napisal/-a:Živjo!
A mi lahko prosim kdo pove, koliko je po eurotaxu vreden Ford Orion, motor 1.6 ccm, 59KM, diesel, letnik 1986, prevoženih 200.000 km.
Imam možnost kupiti enega, zelo zelo lepo ohranjenega, od dobro poznanega in zaupanja vrednega lastnika, ampak ga zelo visoko ceni. Zdaj bi pa rad imel neko izhodišče za zbijanje cene.
LP
svadreb je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Glede na to kakšno ima ta avto obliko in starost ni vreden več kot kaih slabih 100k SIT. Moje mnenje je da raje ostani pri tisti znački ki jo imaš v
Ja to itak, sam tega Forda kupujemo za sestrino družinco kot drugi avto za vožnjo v službo, trgovino... Avto je res lepo ohranjen in za predvideni namen bi lahko odlično služil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov