killah bee je napisal/-a:Za ta denar ne dobiš nič pametnega,pa letniki so zelo slabi,sploh pa to ni pravi Porsche vsaj zame ne
Aja pa restavriranje ti pobere ogromno živcev in ogromno denarja potegne za sabo-OGROMNO
oziroma popravil njegove "lepotne" napakice!
juhica je napisal/-a:hja, moje skromno mnenje: edini oldtajmerji od porscheja ki odgovarjajo zahtevi po 1 mio bo kaksna sfukana 911, 356 so predrage, 924,944,928 so dalec od raritet in oldtimerjevev ki bi si jih jaz zelel (moje mnenje da se ne bo kdo spet pizdil). je pa v ljubljani ena 914 (zanimiv avto, masina boxer 4 al pa 6 cilindrov za zadnjimi sedezi) grd ampak zlo poseben. tko da dej povej a bi mel rad oldtajmerja al pac porscheja za miljon + svoje delo????
lp
diablo_ je napisal/-a:Maserati je super avto ampak 1 milijon ne bo nikoli dovolj, vzdrzevanje in servisiranje maseratija je pojem zase.
poršejček:
Malo si preberi o teh avtih in se sam odloci katerega hoces, na internetu je polno tega, za mnjenja lastnikov priporocam http://www.carsurvey.org
Z milijonom in dobrim(ter poceni) mehanikom se da speljat, da bo avto v zelo lepem stanju. Vzami si cas pri nakupu, ce se nasankas in kupis podrtijo ne bo milijon nikoli dovolj za solidno renovacijo avta.
Slide je napisal/-a:poršejček, brez zamere, ampak popolnoma brez znanja boš težko obnovil kakšrnega koli poršeja oziroma nasploh avto, to ni tako kot da bi se spravil Fičota ali pa Kadetta obnavljat, vse skupaj ni tako enostavno in še zdaleč ne tako poceni, stroški takšne obnove(kvalitetne) pa lahko presežejo najmanj 2kratno vsoto kot si jo ti pripravljen zdajle dat s tem da za ta denar kupiš tudi avto...jaz bi še malo počakal na tvojem mestu, potem, ko bo pa enkrat vse drugo zrihtano(štalca in kravca), si pa privoščiš nekot takšno igračko za puste zimske dni...takšna stvar je ponavadi jama brez dna, v kolikor to delaš ljubiteljsko. To ni tako da bi avto za silo poklepal, pobarval in poštimal da dela in prodal naprej nekemu nevednežu...tak avto se zrihta u nulo ne pa čimceneje...Tud jaz bi mel zdele BMW 635Csi M da bi ga takole uštimal...samo (še) ne gre
![]()
Ni pa to moja stvar, le nasvet ki je posledica mojega osebnega prepričanja...
diablo_ je napisal/-a:poršejček:
Koliko izkusenj pa imas kaj z mehanicnimi in licarskimi opravki na avtu?
Ce mislis sam delat rabis res jekleno voljo in zivce, verjemi. Smem vprasat koliko si sploh star?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov