mitjaxp je napisal/-a:Kaj pravite o tem avtu razmišljam o nakupu novega cena je z popustom 3500000 za osnovni model sevada že osnovni model vključuje mehansko klimo, abs, računalnik....
Ne vem men se zdi zelo ugodna cena popusta je 800 000 sit drugače je cena krepko čez 4mio. Zanima me pa predvsem če ma kdo izkušnje z njim saj nimajo testnega da bi ga lahko sprobu sedaj imam sliota 15 dci 65 ks tk da motorja sta približno enaka bom pa itq nabavu čip za 100ks ki ga vgradijo pri renaultu in stane 180000 in ne propade garancija na avto.
LP!
AudiQUATTRO je napisal/-a:Za ta dnar bi raj kupu rablenga 100KM starga 4 mesce pa ga čipaš na 120KM ker pr novmu največ izgubiš,pa še klima je avtomatska .......
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=422125
mitjaxp je napisal/-a: ker mislim met avto vsaj 10 let pričakujem da bo toliko tudi zdržal.
mitjaxp je napisal/-a:sem se mal zanimav še smo prišli na celo na ceno 3,360,000 mislim da se mi res ne splača kupovat rablenga ker ga kaj dost pod 3500000 ne dobiš kupujem pa karavana tk da mi ne kazat oglasov sedanov. Poleg tega če vzamem novga mi starga dos bolš ocenijo. drugače sm pa tud sam hotu kupit 100 ks sam se mi zdi bols varianta da am cip not cenej pride, manj registracije motor je pa itq popolnoma isti tk da lahk tud tega navijem na 120 ks sam bo motor prevec obremenjen. Ker je je ze 100ks zgornja meja moči za ta motor ki je še varna za motor sicer še lahko naviješ moč vendar se s tem bistveno zmanjša življ. doba motorja in ker mislim met avto vsaj 10 let pričakujem da bo toliko tudi zdržal.
davorkat je napisal/-a:mitjaxp je napisal/-a:sem se mal zanimav še smo prišli na celo na ceno 3,360,000 mislim da se mi res ne splača kupovat rablenga ker ga kaj dost pod 3500000 ne dobiš kupujem pa karavana tk da mi ne kazat oglasov sedanov. Poleg tega če vzamem novga mi starga dos bolš ocenijo. drugače sm pa tud sam hotu kupit 100 ks sam se mi zdi bols varianta da am cip not cenej pride, manj registracije motor je pa itq popolnoma isti tk da lahk tud tega navijem na 120 ks sam bo motor prevec obremenjen. Ker je je ze 100ks zgornja meja moči za ta motor ki je še varna za motor sicer še lahko naviješ moč vendar se s tem bistveno zmanjša življ. doba motorja in ker mislim met avto vsaj 10 let pričakujem da bo toliko tudi zdržal.
Tole si se pa mal zmotu da sta 15dci 80 in 100KM enaka,to niti ni res ker ima 100 konjski "intercooler", 80 konjski ga pa nima in to niti ni tako zanemarljivo in vsekakor ni in tudi z čipom ne bo isto.
LP
Po forumu brska: Renault VG in 5 gostov