http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=436702#
Mene pa zanima če kdo od vas pozna tale avtek, ki se prodaja.
Če ne pa vsaj kakšna izkušnja s tem modelom Punta.
HVALA

S|icKeR je napisal/-a:a je ta avto vreden tega dnarja? čist inforamtivno sprašujem, ker se men osebno zdi cena malo pretirana.
poršejček je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:a je ta avto vreden tega dnarja? čist inforamtivno sprašujem, ker se men osebno zdi cena malo pretirana.
Jz mislm da je cena kr kul!recimo da jo zbijes za 100K, mas za dobra 2mil zlo dobr avto, s solidno opremo in ce si mulo, ti ga ni treba dodatko nc vec "kict"!
Ce bi meu jz tok kesa, priznam da bi se tud zagreu za ta avto!
LP
S|icKeR je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:a je ta avto vreden tega dnarja? čist inforamtivno sprašujem, ker se men osebno zdi cena malo pretirana.
Jz mislm da je cena kr kul!recimo da jo zbijes za 100K, mas za dobra 2mil zlo dobr avto, s solidno opremo in ce si mulo, ti ga ni treba dodatko nc vec "kict"!
LP
sam problem je ta, da če si mulo ponavad nimaš 2mio keša na kupu, se ti ne zdi? men se še zmer zdi cena pretirana. sem sedel v 1.2 sporting in me je armaturka popolnoma razočarala. neka cheap plastika, predolg šalthebl. je biu pa 99 letnik se mi zdi.
S|icKeR je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:a je ta avto vreden tega dnarja? čist inforamtivno sprašujem, ker se men osebno zdi cena malo pretirana.
LP
sam problem je ta, da če si mulo ponavad nimaš 2mio keša na kupu, se ti ne zdi? men se še zmer zdi cena pretirana. sem sedel v 1.2 sporting in me je armaturka popolnoma razočarala. neka cheap plastika, predolg šalthebl. je biu pa 99 letnik se mi zdi.
Mojster Miha je napisal/-a:Ne strinjam se z izjavo enega izmed predhodnih postov, ki govori, da je SPORTING nalepka zgolj za okras zadka. Posebno, če primerjaš običajen PUNTO s tem.
6 prestava pomeni, kot je omenjeno manjšim vrtljajem - posledično varčevanju, ostalih 5 pa je razdrobljenih "krajše" - kar pomeni boljšo prožnost oz pospeške v določeni potovalni hitrosti za razliko od "navadnega". Tudi volanski mehanizem je "krajši" oz bolj neposreden, lahko bi rekli kar zelo neposreden, saj ima vsega 2,5 vrtljaja med skrajnima točkama. Poleg tega imaš serijsko ASR in EPS - žal slednji ni izklopljiv. Tudi podvozje je trše - nalepki na zadku primerno. Seveda sodijo zraven še "okraski" - odbijač, spolerji, pragovi ... ) - ampak to lahko konec koncev monitraš na vsak PUNTO.
Če je z avtomobilom OK - bo tudi cena nekako primerna (vedno pa se da še kaj "zbit"). Sporting v tem primeru ni le nalepka ampak nalepki primerno dodelan avto z zmogljivostmi 1,4 litrskega motorja. Če so kupcu dovolj, potem mu je voščit le še srečno vožnjo.
LP
jojovix je napisal/-a:Avto je kupljen, zadovoljstvo za enkrat 100%
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov