Hmm, jaz sem pristranski, ker imam hondo doma

. Ko sem jaz kupoval, sem izbiral med xsaro in hondo (pa še mazdo 323f in nissan almero, samo tidve nista na tvojem seznamu). Xsara je po moje udobnejša, v hondi me sedeži motijo, je pa prostora zame (185) dovolj. Poleg tega imaš pri bingotu najcenejši tuning z magic dihtungo, ki ti za borih 700SIT prinese 11 nevpisanih konjev. Avto daleč od tega, da bi pokuril dosti, meni ga je uspelo spravit na neverjetnih 5,6l/100km, povprečje je pa nekje en liter višje, seveda odvisno od teže noge... Ima eno slabo/dobro točko, prestavna razmerja so namreč razporejena tako, da imaš odlične pospeške, s četrto dosežeš najvećjo hitrost, v peti pa lahko lepo cruizaš pri nizkih obratih na AC, vendar se vse podre, ko prideš do najmanjšega klanca, tam pa brez šaltanja v nižjo ne gre. Razmerja so zelo zanimiva pri tem avtu... Je pa drugače menjalnik hvale vreden, natančen in hiter... Slabosti je še nekaj, draginja rezervnih delov je med njimi (nekje 100% dražje kot renault, govorim seveda o neoriginalih), ima svoje cake z zavorami (diski mi bodo živce požrli), ki niso najboljše. Potem je še nekaj malenkosti z rošenjem luči, vodo v prtljažniku itd, kar lahko vse bp odpraviš z kako urico časa in tubo silikona

. Več pa že skoraj ni za povedat, je pa avto zelo hvaležen za vožnjo.
Samo če si bil dosedaj zadovoljen z italijanom te bomo pač težko prepričali v kaj drugega, kupi bravota in mir besedi
LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press