Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Roky Accent
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Nakup novega avtomobila!

Napisal/-a Roky Accent Ne avg 21, 2005 3:08 pm

lep pozdrav!

potrebujem pomoč pri nakupu avtomobila, kupil pa bi rad hyundai lantro 1.6, 1.8 če kdo ve za kakšno dobro ohranjeno naj mi sporoči.hvala
Hyundai company

zlati82
Nov uporabnik

Re: Nakup novega avtomobila!

Napisal/-a zlati82 Ne avg 21, 2005 3:21 pm

Roky Accent je napisal/-a:lep pozdrav!

potrebujem pomoč pri nakupu avtomobila, kupil pa bi rad hyundai lantro 1.6, 1.8 če kdo ve za kakšno dobro ohranjeno naj mi sporoči.hvala

včasih smo za lažje sprejemanje takšnih življenskih odločitev kupovali oglasnike in brskali po internetnih oglasih. :roll:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne avg 21, 2005 3:37 pm

Naslov teme je nakup NOVEGA avtomobila....kako je lahko potem nov avtomobil slabo ohranjen da potem iščeš lepo ohranjen nov avto?

Pa pišeš tud v napačnem podforumu.
Če je ravno, ni zabavno.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne avg 21, 2005 3:41 pm

Spyker je napisal/-a:Naslov teme je nakup NOVEGA avtomobila....kako je lahko potem nov avtomobil slabo ohranjen da potem iščeš lepo ohranjen nov avto?

Ja dobro a je bilo treba vse to napisati,sicer pa on kupuje Hyundai ki so zelo kakovostni,zelo lepo gredo in nic kaj ne porabijo,kaj sele da bi se kje kaj pokvaril.Zakaj potem isces dobro ohranjenega?Nic nimam proti Hyundai-u sam mi gre rahlo na...ko je vsaka druga tema Hyundai.Sicer pa oprosti za OFF TOPIC in veselo iskanje in dober nakup ti zelim.

Ja poglej mal http://www.salomon.si/oglasnik/ in www.avto.net se bo zagotovo lkaj naslo!

LP

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne avg 21, 2005 3:56 pm

Zelo malo rabljen avto za slab miljon pa pol: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=449628#

Odvisno kolk si pripravljen dat vsaj okvirno da se ve v katerem cenovnem razredu iskat.
Če je ravno, ni zabavno.

zlati82
Nov uporabnik

Napisal/-a zlati82 Ne avg 21, 2005 6:06 pm

s_mande je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:Naslov teme je nakup NOVEGA avtomobila....kako je lahko potem nov avtomobil slabo ohranjen da potem iščeš lepo ohranjen nov avto?

Ja dobro a je bilo treba vse to napisati,sicer pa on kupuje Hyundai ki so zelo kakovostni,zelo lepo gredo in nic kaj ne porabijo,kaj sele da bi se kje kaj pokvaril.Zakaj potem isces dobro ohranjenega?Nic nimam proti Hyundai-u sam mi gre rahlo na...ko je vsaka druga tema Hyundai.Sicer pa oprosti za OFF TOPIC in veselo iskanje in dober nakup ti zelim.

Ja poglej mal http://www.salomon.si/oglasnik/ in www.avto.net se bo zagotovo lkaj naslo!

LP

ne me v smeh spravljat :rofl :rofl :rofl
Kje je ta tema? :cry

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Ne avg 21, 2005 6:38 pm

Jafak ane, dej saj letnik povej kok bi rad, pa kok maš keša, pa kaj bi rad od opreme itd. :?

L.p Bistri...
555
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov