Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Danč
Nov uporabnik

Rover 214 Si 16v KLIMA

Napisal/-a Danč Pe sep 02, 2005 10:26 pm

Na avtonetu sem videl oglas tega avto. In me zanima kako so kaj ti avti in če so dragi deli in če se dajo dobit kopije delov in če so vzdržljivi in se ne kvarijo veliko??

LP!

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Pe sep 02, 2005 10:30 pm

Rover je propadu-kar verjetno ni dobr za dele....bojda je pri teh roverjih problematična dihtunga glave al neki tam okol....je pa lušna stvarca,pa cene so kr padle odkar je šu rover u maloro....in ja deli so dragi,ko že ravno sprašuješ...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So sep 03, 2005 7:17 pm

Vsi zatrjujejo, da zaradi propada ne bo nobenih težav z dobavo delov. Kakorkoli, za vozit pa je ta avto krasen in motor je izjemno poskočen. Poglej še menjalnik.

Je pa propad Roverja zelo dober argument za zbivanje cene. In to tudi za precej denarja ;)

Jst vidim samo pluse.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac So sep 03, 2005 7:53 pm

prvi modeli so mel dosti poporodnih problem (kdo jih pa nima).
ima relativno visoko porabo, ampak tud leti zelo dobro za 1.4 103 ks.
deli pa so zelo dragi.

drugače pa še vedno luškan avto.

lp

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Ne sep 04, 2005 8:11 pm

Zakaj pri Roverju vedno vsi omenjate, da se težko dobi dele in da so ne vem kako dragi?

V bistvu je ravno obratno....šele zdaj, ko je Rover šel v stečaj, se je trg rezervnih delov sprostil in se dele dobi precej lažje, predvsem pa ceneje! Če pogledam moje izkušnje s servisi, lahko rečem, da za dele nisem plačeval nič več kot latsniki ostalih znamk, večinoma sem dobil še bolj ugodne cene! :-P

Glede 214Si pa tole...OBVEZNO se pozanimaj, če je že bilo menjano tesnilo glave in pa bencinska pumpa. To sta bili 2 "klasični" okvari teh avtomobilov, predvsem do letnika 99, novejši so imeli to porihtano.

Če je bilo vse to že narejeno, se nimaš česa bati, meni je avto 2 leti delal kot urica in sem bil z njim zelo zadovoljen (poglej si moj opis v katalogu znamk)

LP, Jinxy
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov