http://www.amzs.si/?podrocje=5
To je za registracijo in osnovno zavarovanje. Za kasko boš pomoje moral iti do agenta.
Za Mazdo vzdrževanje ne vem, imamo pa doma sedaj že tretjega Nissana. Primero smo kupili novo leta 2000. Od takrat vglavnem samo tankamo in vozimo. Tej avti so zelo hvaležni. Edino kar smo mel probleme:
- snel se je jermen za servo, ker se je majhen mucek jeseni šel gret na motor (naj počiva v miru) - popravljeno v okviru garancije
- oče je nabasal ABC rampo na avtocesti, menjana šipa in levi špegu (katerega niso dobro pritrdili), častila zavarovalnica
- pri vzvratni vožnji s prikolico za čoln je ročaj tamalega koleščka naredil v zadnji dobijač luknjo. Še vedno je tam.
- crknila je hupa za alarm - popravljeno
- preventivno menjan nek računalniški modul, baje serijska napaka, pri nas se ni nikoli pokazala.
- sedaj je na izpušnem sistemu od kolektorja proti prvemu loncu je zanič tisti del izpuha ki je rahlo upogljiv - popravil začasno klepar za male pare
Mogoče se ti zdi kar nekaj stvari, ampak dejansko ni avto zaradi nobene obstal na cesti, večina stvari je posledica neumnosti voznikov ali starosti materiala. Uglavnem mi smo ful zadovoljni. Naslednji zna bit spet Nissan.
Baje jim sedaj kvaliteta rahlo pada ko so pod Renaultom, ampak tako je dandanašnji z vsemi firmami na svetu.
Jaz ti drugače Nissana lahko samo priporočim, če pa ga boš kupil ga pa vozi h Krulcu v Moravče, je najboljši mehanik za to znamko. Mi smo že vseskozi njegova stranka.