zupi13 je napisal/-a:je res, sam v sili še huduč muhe žre! ZA PAMETNO CENO BI TUT TISTEGA VZEL! en znanec je mel pred parimi leti(10) ko sm bil še smrkav, rumenga 1602, ej taj stroj... pol ga je pa en makedonec kupu, pa je šel južno!!
Ej Zupi - moj fotr je iz Žalca, pa je tud pred enimi 10 - 12 leti imel rumenga Bemveja 2002 letnik78 se mi zdi. Imel je še okrogle zadnje luči, bil pa je tudi take rumene barve. Pol ga je pa enkrat en traktor izsilil pa je letu s ceste direktiva - BUM!!!
u jablano. Razbil je ceu zadnji desni konec avta. Pa je šou moj fotr - bolnik
- predelat to zadevo. je na odpadu najdu enga razsutga, tistga s štirkotnimi lučmi, in je nekakšen "swap" zadnjega dela naredu, ceu avto je štrihnu na tako hudo modro barvo, naredu pragove, zadnji in sprednji spojler - mal po svoje "dodelu" sprednjo masko, naredu si je štrom šipe, mašino čist obnovil in "natuniral"... Naredu si je celo "štrom zavesice" na zadnjih šipah - hudo!
Morem rečt, da je ta zadeva kr dobr šla, sam škoda, k je biu podvozje že tolk zarustan pa ubogi, da ga je čez dve leti sam še na odpad pelu...
Vem pa da ima doma u garaži še ceeu kup teh delov - v glavnem od notranjosti avta, tko da če kdo kej rab lahk uprašam...