Dauče je napisal/-a:sm ga že vozu in auto je ka pa vem,nothing special (men osebno mi je bruh).je ful visok (kar je vredi za potnike uzadi,zadna klop se tut pomika naprej nazaj kar primopore za več prostora za kolena oz prtlažnik),plastika trda in nekvalitetna (isto kot polo),ko se vozš čes ovinke te kr iz zica meče,uglavnm za ta denar bi meu raj pando emotion k ma od opreme res use use za cca isti dnar (govora je blo o 2.2mili sit)
don CONSIGLIO je napisal/-a:Dauče je napisal/-a:sm ga že vozu in auto je ka pa vem,nothing special (men osebno mi je bruh).je ful visok (kar je vredi za potnike uzadi,zadna klop se tut pomika naprej nazaj kar primopore za več prostora za kolena oz prtlažnik),plastika trda in nekvalitetna (isto kot polo),ko se vozš čes ovinke te kr iz zica meče,uglavnm za ta denar bi meu raj pando emotion k ma od opreme res use use za cca isti dnar (govora je blo o 2.2mili sit)
Sicer se strinjam z vsem, kar si napisal. Da pa je plastika v Polotu trda in nekvalitetna....to je enostavno BULLSHIT. Plastike v Polotu veljajo nasprotno za najbolj kvalitetne in njegova notranjost velja nasploh za najbolj dodelano. Sem vozil že praktično vse malčke in moram reči, da ima Polo dejansko notranjost, ki ne bi pokvarila vtisa niti DVA razreda višje.
Kar pa si napisal o Fox pa popolnoma drži. Pri tem avtu enostavno ne vidim pointa.
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: meganer in 5 gostov