Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Opel speedster

Napisal/-a fiat gt Če sep 29, 2005 11:33 pm

Zanima me ce je ze kdo imel izkusnje z omenjenim avtom?,namrec gledam da bi ga kupil :roll:

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če sep 29, 2005 11:42 pm

čisti športni avto, zunaj zelo lep, notranjost "špartanska", nič opreme, precenjen samo zaradi oblike, za ta denar bi osebno raje pogledal malo po drugih roadsterjih; Z3 naprimer

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če sep 29, 2005 11:48 pm

Ja sam un 2.0 T je pa živalca! 0-100 = 4.9s!!! :shock: :shock:

200KM
250Nm

To je uredu športnik! Znotraj pa je itak špartanska kot je že povedal. Pač nič nimaš not skoraj. ZA manšo težo avta.
The MAN

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe sep 30, 2005 7:20 am

Tud 147 KM varianta gre presenetljivo dobro in je res fun za vozit. Je pa res, da je neudoben, tezko lezes noter in ven, je neudoben, gre ko hudic, na cesti je kot gokart. Aja, a sem ze reku, da je neudoben?

Ampak ko pohodis, takrat vse pozabis. Edino zvecer ti po celem dnevu za volanom kriz pove, da si pretiraval...

Uporabniški avatar
The Edge
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a The Edge Pe sep 30, 2005 8:19 am

zadi pogon, zdai motor, usnjeni sedeži, športni volan, števci... kaj češ druga..če hočeš pravi športni avto je to to 8) .

2.0 turbo pa gre ko .... :twisted: , 4,9 s ...ulala..
Slika

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Pe sep 30, 2005 10:04 am

O.K. fantje hvala za odgovore,tema se lahko zapre!!! :-P

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Pe sep 30, 2005 10:44 am

Nemški lotus, ker še glih ni zaklenjen, kljub manjšim konjem avto zaradi majhne teže leti ko p*****a in ima baje odlično lego.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 30, 2005 10:47 am

Zdi se mi še dobro povedati, da je po mnenju večine testnikov avto na trenutke zahrbten. Sprva podkrmari zaradi ozkih gum spredaj, potem pa lahko useka z zadkom(sredinski motor in težišče zaradi takšne zasnove)
Je treba kar obvladat, da pelješ res na meji(zato je ta avto tudi dejansko narejen) sicer pa to velja za vse avtomobile s sredinsko postavljenim motorjem...Meja je ponavadi z zasnovo MR(middle-rear) ozka, pa tudi os okoli katere avto obrne je povsem drugje kot pri avtomobilih z motorjem spredaj in mora biti voznik dosti hitrejši z volanom, predvsem pa navajen občutka, saj se avto zasuče skoraj "okrog" voznika in ne okoli sprednje havbe...če me razumete...kot gokart...s tem da ima gokart 200kil in še ne en zavrtljaj na volanu od ene do druge skrajne lege :lol: Aja...če se ne motim nima servo volana...ziher pa nisem več...bi moral preverit :nae
Ampak to je treba vzet na znanje šele ko avto prestopi mejo in dejansko začne drseti...drseti pa po pričevanjih testnikov začne zelo pozno, saj je lega seveda odlična ;)

Je pa to definitivno adrenalinski avto, če imaš še enega za vsakdanjo uporabo...s takim avtom bi bil pa na MK z lahkoto stalna stranka, skupaj z nekaterimi drifterji :D
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak Pe sep 30, 2005 10:04 pm

Nekoč sem imel priložnost videti avto bolj od blizu, vse je točno tako, kot ste ostali napisali, da ne bom ponavljal. Mogoče bi bilo dobro se zamisliti, da naprimer avto nima sprednjega odbijača in sp.blatnikov, ampak je vse to v enem kosu. Če malo rukneš npr. moraš vse zamenjati, kar je pa zelo drago. Poleg tega je pa vse spredaj iz neke posebne plastike, ki se zelo lomi in ni za krpati. :ne
Zakaj to vem, ja ko sem imel kot rečeno ta avto videti, je nek mulc z njim zletel s ceste na robnik, in je spredaj vse polomil. :roll:

p.s. jaz ga ne bi imel
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe sep 30, 2005 10:52 pm

Jaz sem ga vozil nekaj časa kot darilo oz zahvalo za narejeno promocijo. Bom tako rekel - to je gokart za na cesto. Lahek in okreten je kot svinja sem se pa z mojih 1.80 metra komaj zbasal noter in zaprl tista majhna plastična vratca kot na kakem otroškem avtomobilčku. Znotraj je u ibr špartanski in gol. V zameno za vse to avto leži kot p*****a; pravijo da je živčen na meji meni se ni zdel, ampak verjetno tudi nisem šel čisto do konca, ker je avcto tako svinjsko hiter čez ovinke da enostavno nisem imel j***a tiščati še bolj. Bi ga imel kot 2. ali 3. avto za vsak dan pa sigurno ne, ampak temu tudi ni namenjen. To je bolj za lepe sončne dneve po ovinkasti cest ali vožnjo ob obali - meni se zdi fantastičen za do diskoteke ali plaže (pa mobikroga tudi hehe)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Pe sep 30, 2005 11:26 pm

Še ena primerljiva igračka:
http://www.jb-avtomobili.com/?rabljena_vozila&id=133
:wink:
Sam cena je :noro :(