Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Brezdelnez
Nov uporabnik

Rover 75 1.8

Napisal/-a Brezdelnez Po okt 24, 2005 10:27 am

Zanima me kaj pravte o tem roverju http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=516914 zanima me tudi poraba.

HVALA

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po okt 24, 2005 11:15 am

Lepa, udobna limuzina za mali denar. Mi je vsec.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Po okt 24, 2005 11:23 am

hud avto :)

poraba (tovarniški podatki): 7,8 na 100km (mešani ciklus)

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Po okt 24, 2005 11:29 am

samo to z garancijo je neki čudno če je avto letnik 99, se pravi sedem let garancije :?

Uporabniški avatar
Brezdelnez
Nov uporabnik

Napisal/-a Brezdelnez Po okt 24, 2005 12:33 pm

2_fast je napisal/-a:samo to z garancijo je neki čudno če je avto letnik 99, se pravi sedem let garancije :?

Po mojem je to njegova garancija ali je pa bil na servisu pa so mu oni dal 1-letno garancijo. 7-let garancije ziher ni :?

Kok se pa to kej kvar, ker za dela baje čakaš kar nekaj časa.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po okt 24, 2005 8:21 pm

Zdravo!

Pred nekaj leti, ko so ta avto začeli pri nas delati, sem naredil z njim kar precej kilometrov. Če ti je avto všeč, je prava izbira. Moraš pa se zavedati, da ima nekaj posebnosti, ko jih je podedoval po ostalih Roverjih. Najprej je tu dokaj drago vzdrževanje in pomanjkanje rezervnih delov, saj je vozil v slo relativno malo, pa še matična tovarna se je potopila.

Avtomobil je namenjen predvsem umirjenim voznikom, saj je v celoti zasnovan tako. Motor se sicer zelo rad zavrti do rdečega polja, vendar menjalnik zahteva počasno in umirjeno pretikanje, tako da te mine vsa volja po hitri vožnji. Za nameček pa še motor zelo dolgo zadrži vrtljaje, tako da so hitra pretikanja zalo sunkovita. Sama poraba je zelo zmerna, glede na to da se po velikosti lahko kosa z BMW serijo 5 ali Audi A6. Sedeži še posebej usnjeni so ne nudijo velikega oprijema v ovinkih, zato pa je tudi večurna vožnja neutrudljiva.

Če so ti všeč avtomobili tradicionalne angleške šole oblikovanja je Rover prava izbira. Pred nakupom preveri zgodovino avtomobila (garncija do 2007!!!) in pošteno razmisli, kje boš avtomobil servisiral.

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Napisal/-a tristan01 Po okt 24, 2005 8:21 pm

Zdravo!

Pred nekaj leti, ko so ta avto začeli pri nas delati, sem naredil z njim kar precej kilometrov. Če ti je avto všeč, je prava izbira. Moraš pa se zavedati, da ima nekaj posebnosti, ko jih je podedoval po ostalih Roverjih. Najprej je tu dokaj drago vzdrževanje in pomanjkanje rezervnih delov, saj je vozil v slo relativno malo, pa še matična tovarna se je potopila.

Avtomobil je namenjen predvsem umirjenim voznikom, saj je v celoti zasnovan tako. Motor se sicer zelo rad zavrti do rdečega polja, vendar menjalnik zahteva počasno in umirjeno pretikanje, tako da te mine vsa volja po hitri vožnji. Za nameček pa še motor zelo dolgo zadrži vrtljaje, tako da so hitra pretikanja zalo sunkovita. Sama poraba je zelo zmerna, glede na to da se po velikosti lahko kosa z BMW serijo 5 ali Audi A6. Sedeži še posebej usnjeni so ne nudijo velikega oprijema v ovinkih, zato pa je tudi večurna vožnja neutrudljiva.

Če so ti všeč avtomobili tradicionalne angleške šole oblikovanja je Rover prava izbira. Pred nakupom preveri zgodovino avtomobila (garncija do 2007!!!) in pošteno razmisli, kje boš avtomobil servisiral.

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Napisal/-a tristan01 Po okt 24, 2005 8:22 pm

Zdravo!

Lp Tristan01
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov