Komentarji zelo zazeljeni!
Modri dirkac je napisal/-a:.moj oce rad bl hitr voz pa dirka po cestah pa rab en mjhn "dirkalnik" de ga bom poj jest mu k bom naredu izpit![]()
Symon je napisal/-a:Modri dirkac je napisal/-a:.moj oce rad bl hitr voz pa dirka po cestah pa rab en mjhn "dirkalnik" de ga bom poj jest mu k bom naredu izpit![]()
Moj komentar: 1.2 Clio...![]()
RC ima pomoje tut daljši menjalnik... Res pa, da ga pri Peđoju zadnje čase serjejo. Prej so delal brezkompromisne športnike (106 Rallye, 205 GTi, 405 4x4). Peugeot se prodaja vedno bolj zaradi videza kot pa česa drugega (kvaliteta, varnost, razen drsnih vrat nič revolucionarnega...). To so tudi sami priznali pri 407 Coupe, da bodo kupce lovili na videz ne na moč in sposobnosti...
Glavno, da dobr izgleda...
Ups sem zašel s teme...
Morda Honda Civic ta nova ko pride ven.
Modri dirkac je napisal/-a:ej hvala za vse vase predloge, tud una ibiza ni tok slaba, ampak on ho
e 206 al pa cliota, predvsem zarad videza, k sta mu oba vsec, vendar bo pomojem zmagov clio, to pa zarad tega, ker je pac novejsi model.
bom s epa pazu k bom vozu:pocas pa z obcutkom(falus, gasa do daske)
Modri dirkac je napisal/-a:ej hvala za vse vase predloge, tud una ibiza ni tok slaba, ampak on ho
e 206 al pa cliota, predvsem zarad videza, k sta mu oba vsec, vendar bo pomojem zmagov clio, to pa zarad tega, ker je pac novejsi model.
bom s epa pazu k bom vozu:pocas pa z obcutkom(falus, gasa do daske)
S|icKeR je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:Modri dirkac je napisal/-a:jz bi se osebno odloču za rc-ja ker jih je dost mnj kt cliotov 2.0
Na forumu ja, kaj pa na cesti![]()
tut na cesti sm velik več cliotov vidu kot pa pežojev. kok jih je pa dejansko v slo pa ne vem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov