Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

BNE
Nov uporabnik

Ford Mondeo ali Galaxy

Napisal/-a BNE Ne okt 30, 2005 4:24 pm

Pozdrav vsem!!

Enkrat sem tukaj že spraševal glede karavana Ford Mondeo. Nekako sem se odločil kupiti rabljenega, letnik 2001 ali 2002. V bistvu se mi je zdel ta nakup še kar najbolj ugodna zadeva glede razmerja kvaliteta avta/cena. Pa tudi da se kaj dobit - če ima človek čas in živce ...

V bistvu potrebujem karavan - zmeraj je dovolj šare :D !! Potem pa sem začel gledat zadevo bolj načrtno in mi je v roke prišel tudi volan Galaxy-ja. Čisto iz firbca. Pa priznam, da avto sploh ni tolk slab za vozit. Nisem imel občutka kombija, čeprav je manj uglajen kot Mondeo.

Zanima me ali ima kdo kaj izkušenj z Galaxy-jem?

Vem, da je dost večji avto in v bistvu za druge namene. Ampak vseeno ni slaba izbira. Priznam: v družini smo trije in gotovo res ne rabimo tolk velike "kante" :) ... Bi bil karavan tudi čisto dovolj. Po drugi strani pa... ;) Kaj naj izberem?

Hvala

LP

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne okt 30, 2005 4:55 pm

Osebno bi vzel Mondeota, ker mi je lepši. pa tudi poraba goriva je manjša (pri enakih motorjih), saj je bolj aerodinamičen in lažji.. ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne nov 06, 2005 2:47 am

Mondeo je huge in ne rabiš nič večjega, razen če boš kake deske prevažal.
Poznam pa tudi 5-člansko družino, ki se vozi s puntotom - naj ti to da misliti.

vans are for pu*sys :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov