Marko_mx-3 je napisal/-a:Doma imamo berlingota 1.8 D stric ima pa kangoja in mi je Berlingo bolj všeč še predvsem ker lepši pride z temnimi šipami in bull barom.To je povsem moje mnenje glede teh dveh avtomobilov, kateri ima pa več prostora se mi zdi da imata oba približno isto.
car_freak je napisal/-a:Marko_mx-3 je napisal/-a:Doma imamo berlingota 1.8 D stric ima pa kangoja in mi je Berlingo bolj všeč še predvsem ker lepši pride z temnimi šipami in bull barom.To je povsem moje mnenje glede teh dveh avtomobilov, kateri ima pa več prostora se mi zdi da imata oba približno isto.
verjetno si mislil 1.9D berlingota, ker 1,8D ne obstaja. Obstajal je le 1.8i bencin, ki ga pa ne prodajajo več, tako kot 1.9d ne prodajajo več.
car_freak je napisal/-a:Pravzaprav obstaja tudi 1.8D. Te motorje so imele prve serije Berlingov. So ga pa potem kmalu zamenjali z 1.9D in tega nato s HDi.
zx14 je napisal/-a:car_freak je napisal/-a:Pravzaprav obstaja tudi 1.8D. Te motorje so imele prve serije Berlingov. So ga pa potem kmalu zamenjali z 1.9D in tega nato s HDi.
Tole pa prvič slišim, da je obstajal 1.8D motor v berlingotu . Bom pogledal v eurotax, če je res obstajal, mora biti notri.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov