S|icKeR je napisal/-a:od fotra kolega ga ma zdle en let. sicer je mašina 2.2dci če se ne motm. je pa to že tatretji v enem letu. vsakič ko se je pelau po avtocesti okol 180 je sam zatrokiral in ugasnu. pol se je pa začel kadit iz motorja. je pa letnik 2003 al pa 2004. ko da ne vem. mogoč so 1.9dci mašine boljše.
speedfight je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:od fotra kolega ga ma zdle en let. sicer je mašina 2.2dci če se ne motm. je pa to že tatretji v enem letu. vsakič ko se je pelau po avtocesti okol 180 je sam zatrokiral in ugasnu. pol se je pa začel kadit iz motorja. je pa letnik 2003 al pa 2004. ko da ne vem. mogoč so 1.9dci mašine boljše.
![]()
a tu od zupancica??
ja pr njemu nc cudnga :P
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:od fotra kolega ga ma zdle en let. sicer je mašina 2.2dci če se ne motm. je pa to že tatretji v enem letu. vsakič ko se je pelau po avtocesti okol 180 je sam zatrokiral in ugasnu. pol se je pa začel kadit iz motorja. je pa letnik 2003 al pa 2004. ko da ne vem. mogoč so 1.9dci mašine boljše.
![]()
a tu od zupancica??
ja pr njemu nc cudnga :P
se pravi po tem postu lahko rečemo, da ni probelm v renojevi mašini
TheOne je napisal/-a:Nekako sem se odlocil in bom kupil Espace 2003 1.9 dci.
Peljati ga nameravam tja kjer ga je prodajalec servisiral, da mi povejo kaj tocno se je dogajala z vozilom (kaksna popravila so bila in to). Se da to pri Renaultu izvedeti?
Zanima me tudi, ce se mi ga tam splaca dati na pregled, da mi povejo ce je kaj narobe z avtom ali je bolje, da ga odpeljem na pregled na Amzs?
Fullback je napisal/-a:TheOne je napisal/-a:Nekako sem se odlocil in bom kupil Espace 2003 1.9 dci.
Peljati ga nameravam tja kjer ga je prodajalec servisiral, da mi povejo kaj tocno se je dogajala z vozilom (kaksna popravila so bila in to). Se da to pri Renaultu izvedeti?
Zanima me tudi, ce se mi ga tam splaca dati na pregled, da mi povejo ce je kaj narobe z avtom ali je bolje, da ga odpeljem na pregled na Amzs?
2003 to zadnji model ali unega prej?
ima kolega prejšnji model 2.2 dci in so z njim več kot ne sami problemi,avto je l 2002 , modelno leto 2003, prevoženih 80k...
drug kolega pa ima isti model, le starejšo mašino -2.2 dt pa 130 k prevoženih in prihranjen marsikateri problem! 2.2 dci me nekako pri tem avtu ni prepričal-sam bi zaradi servisev že bankrotiral...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov