Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Symon
Poznavalec foruma

Nissan 300 ZX

Napisal/-a Symon Pe nov 04, 2005 8:21 pm

Še ena bedna tema, se bo kdo oglasil ampak, če se prodaja tak hud avto je treba razbobnat, če bo slučajno kdo kupil.
Avto ima super tuning potencial (rekordi se gibljejo okilo 700 konjev). OK pustimo to. Avto je pač lep, po svoje legendaren in torej tako po naklučju sem našel, da se trenutno v SLO prodajata kar 2! Če bi imel dober milijon (1.5) bi takoj kupil tardečga. :P
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=501272
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=529075#
Komentarji na ta dva avta?
Moj je le tale: :twisted: 8)
PS: Poglejte belega oziroma garažo! Če ga imel jaz bi ga tut dal kar v takšno garažo. Magar, če v dnevno sobo naredim vrata! 8)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe nov 04, 2005 8:28 pm

men je full hud avto...en cajt sm celo sanjaru da ga kupm :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe nov 04, 2005 8:41 pm

en siv se prodaja v okolici NM.

je pa kr huda zverina. sploh zadni sedeži se mi dopadejo :D

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe nov 04, 2005 8:51 pm

vepar je napisal/-a:sploh zadni sedeži se mi dopadejo :D

Jup to mi je všeč pri večini športnih Japoncih. Da so celo uporabni! :lol:
Še Supra in Rx-7 imata zadnje zice (Pa mislim, da Skyline tut). 8) Če ne drugega lahko vsaj kakšno malenkost ali pa kakega "človečka" več pelješ. :lol:
Koliko pa una košta v NM?
Me res zanima koliko je teh avtov v SLO, ker so pomoje ravno tako športen nakup kot kakšen Porš, Ferrari (cena je veliko ugodnejša, užitki pa ne kaj dosti manj).
Spoh ta avto spada v razred Japanese super anti-Ferrari avtov kot naprimer Honda NSX ali pa Toyota MR2 tastara (res pa je, da je zadnji veliko švohnej ampak MR :twisted: ).
Za ceno rabljenega Clia. :D
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe nov 04, 2005 8:53 pm

pa vzdrževanje?pa deli?pa registracija?....?

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Pe nov 04, 2005 9:10 pm

Huda mašina sam 15 let starga avta pa vseeno ne bi kupu,vprašanje kako je z rezervnimi deli,vzdrževanjem :roll: :?: Ko bi registriral in zavaroval bi pekla glava.
Ciljaj na kaj mlajšega :D
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So nov 05, 2005 1:53 am

Napačen naslov!

Jaz tudi ne bi kupoval tako starega avta...

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So nov 05, 2005 2:00 am

ta beli je v garaži 2 ulici iza moje bajte 8) :D sem se že spraševal če ga ma še.
lahko pa povem da je model švercer, avto ima res 6 let vendar se je še pred kakim letom vozil z preizkušnjo :roll:
pred evema letoma je tudi nekaj zroštalo na mašini...jebiga, saj zato je ta avto že 6 let pri bajti- drugač se pa na teden zamenja avto, dva...

meni je to malo sumljivo.... :?
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So nov 05, 2005 9:55 am

lej samo, kako garazo ma model. po moje ma dosti dnarja, ti ga bo poceni dal :)
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So nov 05, 2005 10:07 am

Zanimiv avto za zbirko oziroma če imaš vse drugo urejeno(stanovanje,pohištvo,da si lepo oblečen,otroci hrrano,še dodaten avto)potem si tole kupiš pa se mal fijakaš okrog.O registraciji nebi spraševal prav tako tudi ne o rezervnih delih če kej crkne.Za primer bom navedel velenjčana ki ima mr2 celo razdrl in jo sestavlja počasi,manjkajo mu še sam detajli.Vse rezervne dele je naročeval iz Japonske ker jih v sloveniji ni dobil.Nekaterih delov ni mogel dobiti niti v Evropi.
Hvala, ne hvala.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
dr. Samo
Nov uporabnik

Kraj: Kranjstrdam

Napisal/-a dr. Samo So nov 05, 2005 10:18 am

Tak avto je dober dokler vse dela, k se pa zacnejo servisi te pa glava
pece ( oz. denarnca ;) )

Drgac je pa hud :shock:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic So nov 05, 2005 10:40 am

Huda makina! :shock: Men je hudejši od 350ke!
PS, kolk cajta pa še rab do oldtimerja?

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So nov 05, 2005 2:47 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Napačen naslov!

1. Mater smo natančni. To je bilo napisano v trenutku navdušenja pa sem pozabil eno črko. :P
2. Saj ga ne kupujem jaz samo eno temo sem postavil temu avtu na čast. Bi ga imel ali kupil, če bi imel denar. Ampak ga ne. ;)
Deli? Jeba valda. Je pa res, da imamo v Moravčah servis pa bi mogoć dobil (vsaj jaz, če bi mu lepo govoril) kaj skonto. Registracijo bi pa vzel na kredit. :lol: Ali pa bi uštimal nekako tako, da ne bi bila poleti (gre denar na morje) ali pa pozimi (božični prazniki :P ).
@metallic: To je predhodnik 350ke, če slučajno kdo ne ve. Oldtimer pa bo, ko bo star 25 let torej še neki časa ne. ;)
Pa še ena malenkost:
Če bi vam nekdo ponudil Porša Ali Ferrarija tak letnik dovolj poceni bi pomoje tut tolk "star" avto vozili. 8) Legenda je le legenda.
Zadnjič spremenil Symon, dne So nov 05, 2005 5:23 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So nov 05, 2005 3:08 pm

Asterix je napisal/-a:lej samo, kako garazo ma model. po moje ma dosti dnarja, ti ga bo poceni dal :)

prej je bil avtosalon tukaj, zato je tako fensi garaža :D

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So nov 05, 2005 3:18 pm

Symon je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:Napačen naslov!

1. Mater smo natančni. To je bilo napisano v trenutku navdušenja pa sem pozabil eno črko. :P
2. Saj ga ne kupujem jaz samo eno temo sem postavil temu avtu na čast. Bi ga imel ali kupil, če bi imel denar. Ampak ga ne. ;)
Deli? Jeba valda. Je pa res, da imamo v Moravčah servis pa bi mogoć dobil (vsaj jaz, če bi mu lepo govoril) kaj skonto. Registracijo bi pa vzel na kredit. :lol: Ali pa bi uštimal nekako tako, da ne bi bila poleti (gre denar na morje) ali pa pozimi (božični prazniki :P ).
@metallic: To je predhodnik 350ke, če slučajno kdo ne ve. Oldtimer pa bo, ko bo star 25 let torej še neki časa ne. ;)

V bistvu se ne bi vpiču, če me naslov ne bi zmedel do te mere, da sem hotel takoj počekirat kdo spet kupuje 350 Z :P

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So nov 05, 2005 5:26 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:V bistvu se ne bi vpiču, če me naslov ne bi zmedel do te mere, da sem hotel takoj počekirat kdo spet kupuje 350 Z :P

LOL! :lol: Ma bilo bi supre valda seveda. :P
@_YUGO-GVX_: :shock: Kaj je imel servis in salon al kaj? 8) Samo zakaj ni več? Propadel? :? :roll:
Al pa je imel denar v AURUMu!! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So nov 05, 2005 7:28 pm

mislim da je prodajal alfe...samo meni se je zdelo da ma pač nekaj, tako da ne izpade čudno.ker se ne spomnim da bi blo kaj alf, res poredko so ble:P :roll: sedaj pa več ni salona, avti se pa pred bajto menjajo še hitreje

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 So nov 05, 2005 7:40 pm

Glede rezervnih delov in servisiranja, če si že kupiš športni avto 10+let, mora biti popravljanje in servisiranje avta hobi in veselje, rezervne dele se pa tudi da dobiti samo iznajdljiv je treba biti ali pa dobiti isti avto v razbitem stanju, res pa je da je to čista izguba denarja, ta hobi je pač drag.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po nov 07, 2005 12:05 pm

Avto je res bomba. Ko sem 5 let nazaj prodajal svoj avto na sejmu je bil tam en par ki sta prodajala rdečga 300ZX, dodatno je mel boost controller pa valve timer al kaj že, baje je mel okol 300KM. Dodatno je mel nove OZ futura 17" feltne in pa celoten izpušni sistem zamenjan. Bil je sicer barvan ampak zelo lep.

Tej avti so na žalost bolj mora za vzdrževat, baje je treba za zamenjavo izpušnega sistema dat avto na dvigalo in ven dat komplet mašino da lahko zadevo zamenjaš. Bi ga mel takoj, samo da bi mel denar.
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po nov 07, 2005 3:48 pm

Nixxon je napisal/-a:Tej avti so na žalost bolj mora za vzdrževat, baje je treba za zamenjavo izpušnega sistema dat avto na dvigalo in ven dat komplet mašino da lahko zadevo zamenjaš. Bi ga mel takoj, samo da bi mel denar.

To je isto kot pri Cliu V6. Včeraj sem izvedel, da če hočeš menjat oljni filter morš isto vn vzet mašino. :shock: :roll:
Jeba....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov