RKay je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Golf kot golf... Zlajnan, dolgočasen in brezvezen...
pa brez zamere to je moje osebno mnenje...
Glede tega je pa tko da je itak 3/4 avto ''zlajnanih'' pa reč kr češ, sam na golfe se vsi najrajš spravjo. Pa brez zamere-vsak ma svoje mnenje
xandrej je napisal/-a:RKay je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Golf kot golf... Zlajnan, dolgočasen in brezvezen...
pa brez zamere to je moje osebno mnenje...
Glede tega je pa tko da je itak 3/4 avto ''zlajnanih'' pa reč kr češ, sam na golfe se vsi najrajš spravjo. Pa brez zamere-vsak ma svoje mnenje
No razen passata in golfa ne poznam drugega zlajnanega avta... To so baje uiber avti pa baje majo eni po 300 000 kilometrov pa nič še ni blo treba zamenjat... Sploh nič ne crkuje pa nič... Vglavnem drugi moj avto je golf ali passat.... :roll (upam, da ne)
_BANDIT_ je napisal/-a:Sem mel ene hude slike, pa sem jih pobrisal, ker so ble tolk hude, da me je ena ugriznila....![]()
Drgač pa Golf V sux. Mogoče bi bil uporaben, če bi mel zadaj priklop za kardan, da bi lahko trosilc za gnoj pripel in šel na njivo mal gnojit.
RKay je napisal/-a:Glede ven iz mode.
Povejte vi meni ker se mi zdite bolj strokovnjaki.
Kaj vam je bolj všeč:
Nissan Primera
Nova Honda civic
ali VW Passat.
Jst osebno mam rajši klasično oblikovan avto, ne pa vesolsko ladjo.
Kaj pa vi![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov