Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

zido
Nov uporabnik

Zanima me golf V...pa vaše mnenje

Napisal/-a zido To nov 22, 2005 4:26 pm

Zanima me kaj si mislite o golf V...pa če ma kdo kšne hude slike,al pa če ga kdo ma pa kakšne izkušnje..... ;)

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To nov 22, 2005 4:31 pm

Sem mel ene hude slike, pa sem jih pobrisal, ker so ble tolk hude, da me je ena ugriznila.... :roll:

Drgač pa Golf V sux. Mogoče bi bil uporaben, če bi mel zadaj priklop za kardan, da bi lahko trosilc za gnoj pripel in šel na njivo mal gnojit. ;)
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To nov 22, 2005 5:06 pm

Golf kot golf... Zlajnan, dolgočasen in brezvezen...

pa brez zamere to je oje osebno mnenje... 8)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To nov 22, 2005 5:15 pm

....
Zadnjič spremenil TomyBoy2, dne Sr nov 23, 2005 7:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To nov 22, 2005 5:20 pm

Ampak moje mnenje je, da je dobr.
http://www.tuning-auto.com, pa na desni najdi meni Les Photos
in maš skor vse možne avte notr, tud golfa ;)

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To nov 22, 2005 5:22 pm

xandrej je napisal/-a:Golf kot golf... Zlajnan, dolgočasen in brezvezen...

pa brez zamere to je oje osebno mnenje... 8)

Glede tega je pa tko da je itak 3/4 avto ''zlajnanih'' pa reč kr češ, sam na golfe se vsi najrajš spravjo. Pa brez zamere-vsak ma svoje mnenje

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To nov 22, 2005 5:29 pm

RKay je napisal/-a:

pa brez zamere to je moje osebno mnenje... 8)

Glede tega je pa tko da je itak 3/4 avto ''zlajnanih'' pa reč kr češ, sam na golfe se vsi najrajš spravjo. Pa brez zamere-vsak ma svoje mnenje

No razen passata in golfa ne poznam drugega zlajnanega avta... To so baje uiber avti pa baje majo eni po 300 000 kilometrov pa nič še ni blo treba zamenjat... Sploh nič ne crkuje pa nič... Vglavnem drugi moj avto je golf ali passat.... :roll (upam, da ne :? )

pogo
Nov uporabnik

Napisal/-a pogo To nov 22, 2005 5:37 pm

mene pa zanima kaj vas tolk moti pr golfih. Razn to da jih je največ na cesti????

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To nov 22, 2005 6:03 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:j**c, kot j**c.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja tomyboy2. a nimaš ti golfeka z 240hp in dsg-jem?

al si ga mel?

drgačpa. men je pa golf čist ql avto. sploh pa gti, pa r32. to je pa res kjut avto.
strup na štirih kolesih.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 22, 2005 6:38 pm

ko sem jst kupoval nov avto sem gledu tut Golfa V in sem ga tudi vozil čeprav se po sami velikosti ne razlikuje preveč od Leona me je vseeno razočaral tko v vožnji kot v ceni ne rečem da je grd ne rečem da je zanilč ampak za to ceno dobiš občutno premal konkurenca je v tem cenovnem razredu velik boljša oz. ponuja več :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To nov 22, 2005 7:14 pm

xandrej je napisal/-a:
RKay je napisal/-a:

pa brez zamere to je moje osebno mnenje... 8)

No razen passata in golfa ne poznam drugega zlajnanega avta... To so baje uiber avti pa baje majo eni po 300 000 kilometrov pa nič še ni blo treba zamenjat... Sploh nič ne crkuje pa nič... Vglavnem drugi moj avto je golf ali passat.... :roll (upam, da ne :? )

Primeri:
Honda-civic,acord
nissan-primera,almera
Opel-astra,vectra,corsa
itd,...
Zame pomen zlajnan avto to da je več modelov z istim imenom. Zdj če to ni to mi pa prosim obrazloži kaj to pomen pa se ti bom kuj opraviču.-sorry za offtopic.

Mam kolega z golf 5 pa je čist zadovoljen, jst mam pa golf 3 pa je tud kul.

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus To nov 22, 2005 8:05 pm

Ma ja vsi neki jokajo čez golfe, kako pa, da potem v vsakem primerjalnem testu zmaga?

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man To nov 22, 2005 8:09 pm

Men je Golf V prvi Golf ki mi je kolikor-tolikor všeč. Vozil ga sicer še nisem, ampak oblikovno mi je proti prejšnjim dost ok. Tud z opremo se mi zdi da ne škrtarijo več tako kot pri starih modelih. Je pa vseeno dosti drugih avtov za tak denar ki so mi bolj všeč, in jih ni toliko po cestah kot Golfov. Kvaliteten je pa sigurno, kljub temu da je tista da se nič ne kvari vseeno precej za lase privlečena. Pač dober avto, ampak precenjen in za moj okus premalo zanimiv.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To nov 22, 2005 8:26 pm

Nemci so sli ven iz mode, zdaj so japonci na njihovem mestu. Mogoce ljudje tolko kritizirajo golfe, ker so se jih navelicali...

Moje mnenje(sem ga vozil veckrat): prijeten za vozit, menjalnik super :vrum , razlika med 1.6 in 1.6Fsi je opazna sele na visjih obratih. Elektronski gas je odlicno naravnan.
Zal nebivedu povedat drugega.

Lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To nov 22, 2005 8:30 pm

Glede ven iz mode.
Povejte vi meni ker se mi zdite bolj strokovnjaki.
Kaj vam je bolj všeč:
Nissan Primera
Nova Honda civic
ali VW Passat.
Jst osebno mam rajši klasično oblikovan avto, ne pa vesolsko ladjo.
Kaj pa vi :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To nov 22, 2005 8:32 pm

_BANDIT_ je napisal/-a:Sem mel ene hude slike, pa sem jih pobrisal, ker so ble tolk hude, da me je ena ugriznila.... :roll:

Drgač pa Golf V sux. Mogoče bi bil uporaben, če bi mel zadaj priklop za kardan, da bi lahko trosilc za gnoj pripel in šel na njivo mal gnojit. ;)

Najlaži je po forumu nabijat.Pel se pa pol govor kaj in kako.Če ti ni všeč ti pač ni,poveš pa je,ne pa tle buče prodajat.
pa nism sam tebe mislu,tud ostale,sam k si tko dobr napisu sem pa mogu citirat :P

moje mnenje:dobr avto,sploh če je pod havbo kej zanimivga 140ps tdi,al pa kak gti pa tko...cena je pa pač cena,tako ima pa kokrkol se obrneš.pa vrjetn da ne brez razloga.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 To nov 22, 2005 8:34 pm

RKay je napisal/-a:Glede ven iz mode.
Povejte vi meni ker se mi zdite bolj strokovnjaki.
Kaj vam je bolj všeč:
Nissan Primera
Nova Honda civic
ali VW Passat.
Jst osebno mam rajši klasično oblikovan avto, ne pa vesolsko ladjo.
Kaj pa vi :?: :?: :?:

Se popolnoma strinjam s tabo :!: :!: 8)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss To nov 22, 2005 8:35 pm

Golfa danes več ali manj tepe ljudskost in to se vleče še is časov ko so golfe izdelovali v bivši domovini saj je pomenil takrat za mladce zgodba o uspehu. Ko bom velik bom imel golfa in čez 15, 20 let ga je ta nekdanji mladec tudi imel. V tem času se je svet krepko spremenil samo v genih nekdanjega mladca je pač golf ostal št. ena. Sploh pri kmetih, kjer si druge kombinacije na kmetiji kot golf+traktor sploh ne moreš zamisliti.

Ta "popularnost" določenega modela pa pri marsikateremu individualistu deluje kot sol na rano zato tudi toliko negativnih mnenj o avtomobilu, ki je roko na srce resnično predrag in tudi v nekaterih segmentih slabo narejen.

No med temi nasprotniki golfov sem bil tudi sam in ker pravijo, da se zarečenega kruha največ poje mi je moja preljuba firmica kupila (za službeno uporabo) pred dobrimi tremi leti belega golfa IV 1.6 s katerim sem do letos naredil 45.000 km in zdaj so ga zamenjali za golfa V 1.9 TDI (spet bel :x ). Lahko ti samo povem, da razlika med IV in V je kot dan in noč in tudi občutki pri vožnji petke so boljši (razen glasnega traktorskega motorja).

V glavnem (tole mi gre težko izpod tipkovnice) Golf V ni napačen oz. celo dober avtomobil, če si se pripravljen odreči individualnosti. :) Ima celo nekaj prednosti pred mojim avtomobilom Mazda 6 CD a o tem kdaj drugič :D .

Predno pa se odločiš za nakup pa preveri tudi konkurenco (Mazda 3 recimo)

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To nov 22, 2005 8:42 pm

BBoss je napisal/-a:V glavnem (tole mi gre težko izpod tipkovnice) Golf V ni napačen oz. celo dober avtomobil, če si se pripravljen odreči individualnosti. :)

Glede individualnosti, pač se ne strinjam.

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To nov 22, 2005 9:04 pm

BBoss: zdej se reče, ko bom mel izpit bom mel swifta 1.3 gti :EE
pa tisto o kmetih...jafak kere mate eni ej :roll:
dej še za kakšne druge avte povej kdo ga voz,pa kaj zdej vozjo "mladci"
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov