Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Born 4speed
Nov uporabnik

Kraj: Blagovica

ibiza...

Napisal/-a Born 4speed Sr nov 30, 2005 4:12 pm

Kaj mislte o telih ibizah?-najbolj me zanima poraba pa zanesljivost motorja...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=554086 (a ima kdo kaksne izkusnje s prodajalcem?)
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=523187

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr nov 30, 2005 8:04 pm

Pozdravljeni

Sam sem lastnik seat cordobe, ki sta si s primerjavi ibize čisto enaka(daljši-krajši model) Pomevm ti nakratko de ja avto vreden nakupa. Ima w motor vgrajen tako da nebi smel bit nobenga problema,kar se tiča servisov so minimalni stroški,vzdržljivost teh motorjev je velika tako da kljub 200 k toliko jih imam jaz bi lahko trdil da jih ima 100k,dela odlično,odobje mi je všeč saj tudi nisem zahteven,pospeški odlični saj je 1.8 motor tako da kar se tiče prehitevanje ni problema,včasih je potrebno tud kakšna stvar popravt saj ni pretiran strošek tako kot s japonci ki stane zadnji lonec 25000 sit ali pa 4*monitizertji 80.000 sit kar bi pri tem avto dobil že pol avta. Pri tem avtu je zadnji lonec oz. še srednji skupaj 15000 sit kar je dobro.
Glede porabe imam jest ker je 1.8 motor od 7 do 8 l/100 km,kar ni veliko.
Na kratko če ti všeč jo kupi žal ti ne bo. Je pa res da mal elektronka zajebava bod previden.

lp velik sreče pri nakupu

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 01, 2005 12:00 am

Tale ibiza je edin avtek ki bi ga poleg mojih dveh petk še mel...... Res luštkan avtek zlo kultiviran in spodobno narjen.

S tem modelom ibize mam kr dost izkušenj. Mati jo je mela 7 let in u sedmih letih z izjemo rednih servisov ni bla niti enkrat na servisu. Mela je 1.4 motor (60km) In se mi je zdel za tko vsakdanje potrebe popolnoma dovolj...... lepo tekoče se jo je dalo peljat kr dovolj velik navora u spodnjih obratih in pa kratki hodi menjalnika so dali temu avtku res športn pridih. Čeprav je bil motor 1.4 in borih 60km je z kratkimi hodi bila zelo poskočna..... nikol blemov s prehitevanji...... dejansk se mi je zdel da avtek kr vleče in vleče..... nemal krat sem zarad tega slišu blokado..... Avtek je nekje do 160km/h zelo soliden za kaj več mu pa slej kot prej zmanka moči (seveda govorim za 1.4 motor)

Poraba se giblje nad 6 litri na sto ( odvisn od vožnje..... ko jo je vozla mati je bla poraba 6.5, ko sem jo vazu jaz je poraba lezla proti 8 :twisted: )

Za moje pojme res odličen nakup. Men je še zdej žal da jo mati takrat prodala sej bi sedaj se ziher vozla zlo porihtana ibiza pisana name :P

Je pa kot pri vsakem rabljenem avtomobilu...... lahk kupiš mačka u žaklju lahk pa maš srečo..... ampak ti avtki niso meli ne vem kakih blemov.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov