Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Pozna kdo,Megane in Clio???

Napisal/-a killah bee Sr nov 30, 2005 7:16 pm

Tako,rad bi malo zvedel,kak sta se ta dva avta vozila :D

Prvi: Megane coupe 2.0-16V ( iz Kamnika)
link http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=520592#

Drugi: Clio RS ( naj bi bil prvo iz LJ,zdaj je v Črnomlju)
link http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=525650

Torej živeči v teh krajih in tisti ki poznate avta,prosim za čim več info o avtih.dobite za sok :D

LP Killah bee
Slika

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr nov 30, 2005 7:23 pm

jest sem vidu tega cliota na avtosejmu v ljubljani in je kr lep sam zadn konc mi je nekam pust,drgač je pa ful lep.....če zbiraš med tema dvema avtoma raje uzem cliota k je lepši pa še barva je ubitačna :lol: :lol: :lol:
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Sr nov 30, 2005 7:25 pm

Killah,

Ne vem sicer, če je isti Megane, ampak se mi zdi, da ima ta zamenjan motor. Nisem ziher, ga pa poklič in vpraš. Ko sem kupoval avto se mi zdi, da sem govoril z njim.

Drugač pa srečno pri nakupu !
---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če dec 01, 2005 7:33 am

@ AudiQ, meni se tud bolj dopade Clio,pa še hitrejši je :twisted: Vendar me zanima,če kdo kaj ve o njemu

@Mačjariba, ni mi nič omenil da je bil motor zamenjan :roll: , ima pa sumljive kilometre ;) ,je pa zdajšnji lastnik rekel ,da ne more trditi,da niso bili prevrteni,kao ga je kupil v AH,prej ga je kao 1.lastniktja prodal :roll:

No če kdo kaj uporabnega ve,naj kar napiše ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če dec 01, 2005 8:28 am

Sicer ne bom nič trdil, ker mi avto ni znan ampak tale clio mi je kr mal preveč sumljiv.

1. Jest nikoli ne bi šel v menjavo avtomobila. To ponavadi pomeni da zamenjaš ena totalno sesuta j***a za druga! Menjave se jest izogibam na daleč!

2. Dej mal poglej na net al pa koga vpraši kdaj moraš pri Cliotu 2.0 zamenjat jermen. Kolikor vem se to dela pri več kilometrih kot je 90.000, torej obstaja možnost, da je blo z motorjem neki narobe, pa so ga na hitr poštima zdej ga hoče pa na hitr prodat.

Sej veš da je to avto za tiščat. Noben ne bo kupu tazga avta za to, da se bo vozu 130 po AC, tko da je večina takih avtomobilov že kar premučenih.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist Če dec 01, 2005 8:46 am

Tomaz40 je napisal/-a:Sej veš da je to avto za tiščat. Noben ne bo kupu tazga avta za to, da se bo vozu 130 po AC, tko da je večina takih avtomobilov že kar premučenih.

Sam imam 2.0 motor v -qv in se vozim večinoma 130 :D in zelo redko orek zadiha, ga pač nimam za tišanje ampak lepo umirjeno vožnjo in pa da imam veliko rezerve pri prehitevanju, itd.....

Drugače je bil pa ta MEGAN že omenjen na tem forumu in ga znanec od člana na avtomobilizmu prodaja........
LP

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če dec 01, 2005 8:48 am

Alfist je napisal/-a:
Drugače je bil pa ta MEGAN že omenjen na tem forumu in ga znanec od člana na avtomobilizmu prodaja........
LP

Mogoče veš v keri temi je bil omenjen ;)
Slika

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Če dec 01, 2005 9:01 am

čebelco spet srbijo prsti :lol: :lol:

JA če se boš odloču za nakup ti želim velik sreče, pa pazi na stvari k sva se pogovarjala.....sicer pa tko k je reku tomaz.....pač ti boš prodal u nulo pošlihtan avto in kupu avto s katerim boš vsaj na začetku zihr mel neki stroškov, da ga spraviš v red....to pa mislim, da mi ni treba govort, da je kar neki $$$ (sej maš izkušnje z ventilarjem ;) )....ker res se zavedi, da ni noben tolk neumen, da bo avto najprej pošlihtu, da bo tip top pol ga bo pa kao prodal....zakaj že? :roll: :roll:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če dec 01, 2005 9:14 am

Ja jeb@ :D Če me prsti srbijo :D

Saj zato sprašujem,da vidm,če se sploh splača :evil:
Slika

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Če dec 01, 2005 9:17 am

Po moje je pri takem avtu ki ga ti kupuješ tudi večja verjetnost da je zgonen, saj kupuješ avto kjer se težje premagaš da ga nebi tiščal. Verjamem pa da se dost spoznaš na take avte. Veliko sreče ti želim pri nakupu željenega avtomobila. Men osebno pa je clio bolša izbira.

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Če dec 01, 2005 9:31 am

clio ima sumljivo nizko ceno.....pa še zelo pomembna stvar ki sem jo opazil pri oglasu: ne piše "nekaramboliran"
unle megan ma pa tud velik velik premal km.....
rajš še mal šparej pa spomlad k bojo cene avtov še mal padle kj tacga poišč.......čeprav teh clio-tov 2.0 je ful mal......

good luck :D
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če dec 01, 2005 9:37 am

Al pa če mio poknem na 19ko :twisted: :D Joke :D

Info wanted :twisted:
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov