Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

MATEJ-CRX
Nov uporabnik

honda crx

Napisal/-a MATEJ-CRX To dec 06, 2005 7:53 pm

mene pa zanima če se spozna kdo kej na tote honde.......
no jemu bi jo-sam to bi biu moj prvi avto zj pa nevem kok je to kej uredu.....
kok je kej to uzdržliv pa poraba pa servisi.....ubistvu če jo to pametn kupt.....

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To dec 06, 2005 8:15 pm

Lahko bi napisal kateri letnik boš kupil do 92 ali po 92 letniku, ali ESI ali 1.6,16V ali VTI :?:

Iskanje prave: zelo težko je najti lepe in čim manjkrat zbite, ker so to avti ki gredo zelo dobro glede na njihovo težo in lego na cesti in močne motorje.

Glede vzdržljivosti je dobro če vsaj malo poznaš prodajalca, ki ti bo garantiral da mu nikdar ni padel nivo olja pod nivo ker to za vrtljivo mašinco kot je hondina SPloh ni dobro (kot tudi za ostale). Drugače nima biti načeloma z njo nič narobe - s sabo pelji kakega mehanika ki bo poznal pravi zvok in izgled ohranjenega motorja.

Poraba bo od 8 litrov dalje (lahko je zelo varčna lahko pa se približaš tudi 10 ali pa malo več).V odvisnosti od verzije CRX-e je pač tako da več kot ima konj torej 125, 130, 150 ali 160 je tudi poraba itd... registracija pa se zelo podraži v zadnjih dveh primerih s 150km in 160km - V obeh primerih VTI

Ne vem pa če ti jo priporočam za prvi avto ker je to vseeno kar malo velik zalogaj za neizkušenega voznika, NUJNO - takoj nove gume da se bo avto obnašal na cesti tako kot je treba.

Moje izkušnje temeljijo na letniku 91 1.6, 16V - 130KM

Mimogrede je to resnično mala formulca, za katero sem slišal da je bila v nekateri državi celo prepovedana.
Zadnjič spremenil subi92, dne To dec 06, 2005 8:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To dec 06, 2005 11:56 pm

Če maš v mislih tastaro crx :twisted: se pravi obični copue ne roadster, pol kr fajn premisl, ker avto je sicer uredu vendar hitr ko hudič in zelo nevaren če pride v roke neizkušenemu lastniku..

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr dec 07, 2005 12:47 am

Redke so lepo ohranjene. Mašina je pa hondina - beri dobra :)
Za začetek ti vseen priporočam kej lažjega za vozit, ker pr takmu avtu se ne morš upret stiskanju gasa do konca, kar se pa lahko hitr konča z nesrečo.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

MATEJ-CRX
Nov uporabnik

Napisal/-a MATEJ-CRX Sr dec 07, 2005 8:01 pm

ja js sm mislu toto novejšo-del sol...
drgač sm se pa že vozu z hondim (vti) pa me je tota mašinca tk znorela da...
sam sej res glede uzdržvaja(registracija,zavarovaje,poraba) bi biu pomoj bolši ESI-pa je res taka razlika v ceni????

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Sr dec 07, 2005 8:51 pm

ma pri hondi nimaš kaj falit (če je bilo z njo delano kot se spodobi)...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov