Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nevednez
Nov uporabnik

Nakup Golf 2 dizel

Napisal/-a nevednez To dec 13, 2005 9:08 pm

Kupujem golfa 2 dizla, pa me zanima, če ima kdo tukaj na forumu kaj takega za prodat. Lahko je z okvaro na motorju, vendar mora imet odlično plehovje (brez pretiranega rusta), seveda temu primerna je tudi cena :) . Letnik nelje med 1988 in 1992, po možnosti 5 vrat. Za vse informacije sem dosegljiv na pm

Hvala

nevednez

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda To dec 13, 2005 9:56 pm

Ej golfi II dizel so od 400 jurjev naprej. Ej ne priporočam ti tega kupvt ker dobiš za tok dnarja dost boljših avtov!!!
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To dec 13, 2005 10:24 pm

škoda je napisal/-a:Ej golfi II dizel so od 400 jurjev naprej. Ej ne priporočam ti tega kupvt ker dobiš za tok dnarja dost boljših avtov!!!

Kaj ti govoriš, za 400k dobiš že res lepo ohranjenega Golfa II dizel (seveda glede na to kater letnik je oz. kolk km ima). Poglej malo na avto netu ;) Je pa itak znano, da dizli držijo ceno, tud starejši. Dobiš pa tud ob prodaji kak tolar več zanjga :)

Na avto.netu ga jaz prejle nad 460k nisem našel ;)

Kolk si pripravljen dat za avto?

Kle je eden za 270k... http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=525338#

Edino če te motijo kilometri, ampak od takega avtomobila ne moreš pričakovati, da jih bo imel kaj krepko pod 200k, vsaj realnih ne. Se pa najdejo izjeme, če ti tazga uspe dobit, vsa čast :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To dec 13, 2005 10:57 pm

nevednez, v svoj brskalnik vtipkaj http://www.avto.net nato pa iskanje in tam VW Golf II dizel in boš dobil kup zadetkov, potem pa lepo vsakega prelistaj in kontaktiraj tistega, ki ti najbolj ustreza! nič lažjega...
[OO-(||||)(||||)-OO]

nevednez
Nov uporabnik

Napisal/-a nevednez Sr dec 14, 2005 2:06 pm

malo narobe ste me razumel. Jst zbiram informacije če kdo z foruma prodaja golfa 2 dizla, za www.avto.net pa vem da obstaja, ponudba je velika, vendar jaz iščem avto ki bi mi služil nekaj let, ne pa da bi kupil mačka v žaklju.
Mogoče lahko kdo pove kje so kaj slabe točke tega avta, na kaj je treba bit pozoren,... ker sam nisem nek ekspert za nakup avtomobila. Pa ne zdej začet z: "ja pol pa mehankarja s sabo vzem".

LP nevednez

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 14, 2005 2:13 pm

golf II diesel a.k.a traktor pač nima izrazito slabih točk, sam si rekel da ti motor ni tok pomemben, pol pšač sam gledi da ma čimlepši pleh in ostalo. itak pa se da vse zamenjat relativno poceni.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr dec 14, 2005 2:19 pm

Golf 2 je bil in verjetno bo ostal zavedno nemška najboljša serija golfa.Nikoli ne bodo naredili več tako trpežnega,vzdržljivega avtomobila.Nemci so s tem modelom naredili eno vlko prednost in eno vlko napako.Prodali so ogromno teh modelov, napaka pa je ta, da niso bog ve kaj zaslužili s servisiranjem in popravili ker ta avto se ne kvari kr tko.Lahk mu delaš kar hočeš pa še vedno dela.

Zato so današnji golfi tako rekoč "pičkice" mal se ga dotakneš pa že na servis, vse je krhko,preveč zakomplicirane elektronike,zakomplicirana sestava itd...pišuka žarnice na števcu nemoreš zamenjat da negreš na servis.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Sr dec 14, 2005 4:01 pm

Čist tko me zanima, ker smo se ravno okrog tega menli: kok ma Golf2 diesel kej porabe?

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 14, 2005 4:04 pm

5- 6 litrov baje, ce je seveda dobro vzdrževan. ;)

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Sr dec 14, 2005 4:17 pm

darkdog24 je napisal/-a:Golf 2 je bil in verjetno bo ostal zavedno nemška najboljša serija golfa.Nikoli ne bodo naredili več tako trpežnega,vzdržljivega avtomobila.Nemci so s tem modelom naredili eno vlko prednost in eno vlko napako.Prodali so ogromno teh modelov, napaka pa je ta, da niso bog ve kaj zaslužili s servisiranjem in popravili ker ta avto se ne kvari kr tko.Lahk mu delaš kar hočeš pa še vedno dela.

Zato so današnji golfi tako rekoč "pičkice" mal se ga dotakneš pa že na servis, vse je krhko,preveč zakomplicirane elektronike,zakomplicirana sestava itd...pišuka žarnice na števcu nemoreš zamenjat da negreš na servis.

Podpis. Sem mel že par golfov dvojk in svaka čast za II. Mel sem tudi golfa trojko pa se je skoz kvaru. Pa še zmer mam eno dvojko doma! žal ti nebo sam je pa danse ful teško dobit lepo in ohranjeno. Ker vsi neki šaraufajo pa vzamejo karoserijo od bencinarja pa od dizla motor not pa nevem kva še. ZAres dobro boš teško dubu. če je kaka pod 200k km je že zloooooo redka al so pa kilometri zvrteni
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov