Mojster Miha je napisal/-a:Priporočam, da razmišljaš o letniku 99 oz novejšem - cena nekoliko višja, ker pa gre za prenovljen model, vse skupaj pa po mojem prepriačnju vredno doplačila
LP
Symon je napisal/-a:Res je.![]()
Saj ti pravim okoli motorja ti najverjetneje ne bo treba NIKOLI šariti. Vsi znanci z Nissani ki jih poznam, niso imeli nobenih bistvenih težav. Kakšen motorček za špricanje šipeštarter, amortizerji.... Več na našem Sunnyu nismo menjali pa ima že 205.000km.
Če si pa bolj norca na avte (tunanje...) se pa za 1.6 motor da tut zelo veliko stvari dobit.150 konjev ti ne uide. :P
PS: pa potem se preimenuj. :P
pugi405 je napisal/-a:Ja meni se tudi tako zdi.... večina je samo 1.6 ali pa 2.0. A ti 1.6 motorji so tko 16, kot tudi 8V....
Za in proti mogoče.... kdo ve?
Nixxon je napisal/-a:Ko smo avto kupovali sem očeta prepričeval da bi kupil 2.0, venar so po testih rekli da malo razočara in da bi lahko več pokazal. Tako je šel na 1,8.
Naš je sicer facelift letnik 2000, ampak mislim da so mašine iste ostale.
Drugače pa še nekaj: avto se nenormalno hitro ogreje na delovno temperaturo. Naš že po 2km ali prej.Še v nobenem avtu nisem tega doživel. Pa klimo ma super, ful hitro se ohladi in je zelo močna.
Drugače pa če te še kaj zanima kar vprašaj.
pugi405 je napisal/-a:Sem mal gledal cene po Nemčiji, pa sem opazil, da so pri nas cene teh avtomobilov tega letnika višje.....![]()
..... Zanima me, če je problem z rjo pri teh Primerah pereč... Ker ne bi rad kupu rusta... Glede na to, da je moj Pugi star 14 let in nima problemov s tem, pričakujem od Ni(sso)sana enako. A so pocinkane?
![]()
Symon je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Sem mal gledal cene po Nemčiji, pa sem opazil, da so pri nas cene teh avtomobilov tega letnika višje.....![]()
..... Zanima me, če je problem z rjo pri teh Primerah pereč... Ker ne bi rad kupu rusta... Glede na to, da je moj Pugi star 14 let in nima problemov s tem, pričakujem od Ni(sso)sana enako. A so pocinkane?
![]()
Žal so cene res vsaj 100 jurjev dražje.Primero GT dobiš že od 700 jurjev l.97 pri nas se je zadnjič ena prodajala za 750k SIT ena pa za 1.250.000 SIT.
Isti letnik, ali pa je bil dražji mogoče leto mlajši... Ni pa imel slike ta drag.
Pa ful so mi v Nemčiji všeč une verzije GT z specialno barvo zeleno/vijolično (dve barvi). Kolikor sem lahko po netu razbral je bila to posebna verzija. SLIN!
Matr, da me na šiht za stalno vzamejo, prodam tega in vzamem še tistih par jurjev kredita.
![]()
Rja. Pereč problem pri Sunnyih ja.Vse ki jih osebno poznam so začeli rjaveti na zadnjih blatnikih in pod pragom. Če pravočasno zbrusiš, zaščitiš in poštrihaš ni panike. Za Primere pa mislim, da so že malo kvalitetnejše tudi v tej smeri.
Symon je napisal/-a:Rja. Pereč problem pri Sunnyih ja.Vse ki jih osebno poznam so začeli rjaveti na zadnjih blatnikih in pod pragom. Če pravočasno zbrusiš, zaščitiš in poštrihaš ni panike. Za Primere pa mislim, da so že malo kvalitetnejše tudi v tej smeri.
pugi405 je napisal/-a:No.... nakrampal bi za 97 letnik...ops: za mlajšega ne.... tko da... cena max do 650 k SIT. Sem mal gledal cene po Nemčiji, pa sem opazil, da so pri nas cene teh avtomobilov tega letnika višje.....
Všeč pa mi je in trmast sem tut dost, da ko nekaj hočem to tud dobim... tko da.....
Zanima me, če je problem z rjo pri teh Primerah pereč
... Ker ne bi rad kupu rusta... Glede na to, da je moj Pugi star 14 let in nima problemov s tem, pričakujem od Ni(sso)sana enako. A so pocinkane?
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov