se podpišem pod tole sigurno bi rajš vzel bravota kot hondo če že zarad druzga ne zarad rezervnih delov ki jih dobiš pri vsakem mesarju če pa jih res slučajno ni je pa dobavni rok 24 urmaniaxxx je napisal/-a:bravo ma zlo pocen dele pa vzdzevanje, poraba je mal visja, pa tezko je najdit ohranjenega, naceloma pa elo dober avto sploh 1.6
Mojster Miha je napisal/-a:Poceni vzdrževanje oz poceni deli - cenovno najbolj ugoden je avto, ki ne potrebuje rezervnih delov - t.i. potrošni material (olje, filtri .... ) pa je itak primerljivo enak za isto kvaliteto.
LP
lenivec je napisal/-a:bravo ma visoko porabo?
torej 1.6 motor z 103 konji ki ije rečmo med 7.5 in 8 litrov če voziš pol mesta pol avtoceste in ne prav počasi? kaj bi še radi eni? da bi pil tak motor 5l?
drugač pa 1.6 motor je edn bolših fiatovih motorjev kar so jih kdaj nardili in tut najbolša izbira za bravota.
Mojster Miha je napisal/-a:lublancan - menda ja ne boš gledal pri nakupu avtomobila kolko stane pločevina in vse ostalo, kar lahko "pridelaš" pri karambolu ? Avtomobila se vendar ne kupuje, da boš z njim karambole počenjal !!!
Kar se tiče "pri vsakem avtu kej crkne" - pri enih avtomobilih na splošno več, pri drugih manj, poudarjam splošno gledano, pri avtomobilih primerljive ohranjenosti.
Osebno imam med drugim npr. 15 let star avto s slabimi 150.000 km in ko mi kdo napiše "poceni rezervni deli" - se mi zdi vse skupaj ne vem kako bi rekel, recimo smešno, ker jih praktično ne potrebuje - kot sm rekel edino potrošni material. In to je po mojih izkušnjah poceni vzdrževanje.
LP
maniaxxx je napisal/-a:temo o visoki porabi sem načel jaz, govorim iz izkušenj kolega, ki je imel bravota z 1.6 motorjem pa mu je tezko sel pod 9 litrov na relacije, ce je mal bolj pritisnil je slo cez 10..od tu da bravo zre velik, osebnih izkusenj pa nimam, tak da ce je se poraba taka kot pravite, pol sploh ni dvomabravo vsekakor.
maniaxxx je napisal/-a:temo o visoki porabi sem načel jaz, govorim iz izkušenj kolega, ki je imel bravota z 1.6 motorjem pa mu je tezko sel pod 9 litrov na relacije, ce je mal bolj pritisnil je slo cez 10..od tu da bravo zre velik, osebnih izkusenj pa nimam, tak da ce je se poraba taka kot pravite, pol sploh ni dvomabravo vsekakor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov