Mojster Miha je napisal/-a:Osebno bi izbral TOYOTO - in sicer RAV-a, če pa razmišljaš o terencu velikosti SORENTA, potem pa rajel TOYOTO LAND CRUISER - predevsem, ker je preprosto veliko več terenca kot SORENTO od zasnove, mehanike, do občutljivosti - nenazadnje pa ima tudi občutno več imidža. Priporočam ti testno vožnjo z njim - občutki so fantastični - posebno če imaš na testu daljšo karoserijsko različico (120).
LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
honda je zakon med vsemi temi, tudi sam sem sprobal vse od zgoraj naštetih in potem sem šel peljat še hondo-sicer z dizelsko mašino ampak saj je vseeno... najbolša izbira je sigurno honda-edino nova bi bila verjetno predraga...Tomaz40 je napisal/-a:Če bi kupoval terenca, bi verjetno izbral Hondo CRV 2.0. Ko sem jo vozil sem bil enostavno presenečen nad poskočnostjo, prostornostjo in preglednostjo avta. Jest bi na tvojem mestu pogledal tudi ta avto.
BBoss je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Osebno bi izbral TOYOTO - in sicer RAV-a, če pa razmišljaš o terencu velikosti SORENTA, potem pa rajel TOYOTO LAND CRUISER - predevsem, ker je preprosto veliko več terenca kot SORENTO od zasnove, mehanike, do občutljivosti - nenazadnje pa ima tudi občutno več imidža. Priporočam ti testno vožnjo z njim - občutki so fantastični - posebno če imaš na testu daljšo karoserijsko različico (120).
LP
joj no, človek ti lepo napiše med katerimi avtomobili izbira ker je verjetno omejen s financami potem mu pa ponudiš Land Cruiserco, ki stane toliko kot dva Sportaga al pa 3-4 milione več kot Sorento.
Off topic - hecno, da omenjaš kateri je boljši, ker na tvoj način pisanja predvidevam, da se Sorenta še s palico ne bi dotaknil, kaj šele peljal. Lahko ti samo omenim, da je v zadnjih letih Sorento pobral kar nekaj nagrad (avstrija, velika britanija, ZDA,...), kjer je premagoval med drugimi tudi Land cruiserco, tako da je to eden najboljših športnih terencev trenutno prisotnih na SLO trgu.
2_fast je napisal/-a:honda je zakon med vsemi temi, tudi sam sem sprobal vse od zgoraj naštetih in potem sem šel peljat še hondo-sicer z dizelsko mašino ampak saj je vseeno... najbolša izbira je sigurno honda-edino nova bi bila verjetno predraga...Tomaz40 je napisal/-a:Če bi kupoval terenca, bi verjetno izbral Hondo CRV 2.0. Ko sem jo vozil sem bil enostavno presenečen nad poskočnostjo, prostornostjo in preglednostjo avta. Jest bi na tvojem mestu pogledal tudi ta avto.
lp
Mojster Miha je napisal/-a:BBoss - ne vem al ne znaš brat al maš kakšne druge probleme ?
Najprej - zapisal sem, da bi izbral RAV-a (med omenjenimi kandidati), ki so vsi po vrsti SUV-ji - tudi SORENTO
Nadalje - sem napisal, da če bi "izbiral TERENCA v velikosti SORENTA " - povdarek na TERENCU, bi izbral LAND CRUISER - predvsem ker to je TERENEC in ne SUV kot SORENTO.
Od tu dalje - ti mora bot jasno tudi, to kar sm čisto na koncu zapisal - "da je LAND CRUISER veliko več terenca" - zdej če ti al pa še kdo drug ne ločite kaj je to SUV in kaj terenec vaša stvar
Torej ni nikjer zapisano, da je KIA oz SORENTO slab al karkoli podobnega - zapisano je, da je, da spet ponovim, "da je LAND CRUISER veliko več terenca" - v primerjavi z SORENTOM - poglej si malo tehniko enega in drugega pa ti bo jasno, zraven pa dodaj še pol stoletja dolge izušnje TOYOTE pri izdelavi in konstrukciji tega terenca, pa še kakšnega navdušenca "off-road" povprašaj o imenu LAND CRUISER
In čisto nazadnje - če imaš v proračunu za nov SPORTAGE oz koga drugega od omenjene druščine imaš tudi za LAND CRUISER-ja letnik nekje 2002-2003
Je zdej jasno ?
LP
Po forumu brska: iron in 8 gostov