Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nedicom
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Scenic 1.9 dci

Napisal/-a nedicom So jan 21, 2006 6:46 am

Zanima me vaše mnenje o omenjenem vozilu,na kaj moram biti pozoren pri nakupu,slišal sem za težave z motorjem pri lagunah,pa me zanima če je pri scenikih enako.Gledal pa se m naslenji avto http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=605385#

DIZELAŠ
Novinec

Napisal/-a DIZELAŠ So jan 21, 2006 8:48 am

Pozdravljen!

Avto je videti dobro ohranjen,kakor vem za ta motor so imeli probleme s turbinami.V oglasu piše,da ti dajo 6 mesecev garancije,če se dosti voziš mislim da bi se v tem času pokazala kaka napaka na motorju in drugod.Sam bi na tvojem mestu pogledal za kako Alhambro in njej enakimi,že zaradi: udobja,prostornosti,mesta za več potnikov,kakovost izdelave,voznimi lastnostmi,vzdržljivi in varčni motorji.Taki modeli so okol 2,5-3M,pa ti nebo žal,če se ne motim imajo pri tem prodajalcu tak model.
Dober nakup in varno vožnjo!

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim So jan 21, 2006 6:03 pm

tri leta sem vozil točno tak avto, letnik 2002, dCi in z njim naredil 60kkm. motor je v tem času vlekel zelo dobro, bil je poskočen (za dizla), poraba okoli 6,5 l/100km. Posebnih težav z avtom nisem imel, razen nekaj malenkosti (ne na motorju). najbolj se mi toži po njegovi prostornosti. noter ima res res veliko prostora, če so tukaj kakšni otroci, je to to. je udoben, notranjost je prilagodljiva, za vozit je prijazen (zunanje mere so skromne, kar je dobro v mestih, vidljivost je zelo dobra, sedi se višje...)
o težavah motorjev pri renojih se dosti govori, ampak jaz z njimi nimam slabih izkušenj, ne s tem senikom ne prej s cliom.
lp pilgrim
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov