Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Kupiti novega Seat Leona?

Napisal/-a CERES So jan 28, 2006 1:38 pm

Pozdravljeni!

No zadnji teden sem malo razmišljal o novem avtomobilu. Novi avto naj bi bil novi Seat Leon (bencinar 1.6 ali 1.9tdi in obadva z opremo Stylance). No in danes sem imel to priliko voziti avto in mora reči da je super 8) ...nimam pripomb nad voznimi lastnostmi. Zanima me kaj vi mislite o novem leonu? :)

Zdej pa en problem tega nakupa oz. prodaja :!: :?

Sedanji avto je 1.4 16V 90 Km letnik 2004 (marec) in prevoženih 43.000 kilometrov pa še nekaj....zanima me koliko bi lahko dobil za njega? In kje je bolje prodati avto? A se splača prodati na internetu ali ga dati v ceno novega Leona :?:

Sedanji avto je resnično lepo ohranjen in redno servisiran. Vedno sem se ga pazil in ga lepo vozil umirjeno brez sunkovitih pospeškov :) Tako da avto je kot nov 8) Sosednje so rekli, da že preveč skrbim za avto saj sem ga vedno čistil :) :D

Sedanji avto so na povezavi do avta...ampak je bil slikan z mobitelom in je tudi umazan...slikan je z zimskimi gumami 195/55 15 in originalnimi pokrovi.....po mojem mišljenju je avto vreden vse skupaj blizu 2.000.000 SIT....saj tako mislim ;)

Kaj mislite?

Zelo hvaležen bi bil če bi mi pomagali svetovati... :D

Hvala

Lp
Zadnjič spremenil CERES, dne So jan 28, 2006 2:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 28, 2006 1:52 pm

Opozarjam te ,da si editiraš post,ker jasno nakazuješ kaj prodajaš in to je na forumu prepovedano :!: Vsem je verjetno jasno kje je najbolje prodat avto,zdaj je ovira tu le čas v katerem moraš avto prodat.mislim ,da sem vse povedal in bil jasen. Povprašaj za mnenje o Leonu pugija pa zbiriš ;)

Lp čebelj
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES So jan 28, 2006 2:00 pm

killah bee je napisal/-a:Opozarjam te ,da si editiraš post,ker jasno nakazuješ kaj prodajaš in to je na forumu prepovedano :!: Vsem je verjetno jasno kje je najbolje prodat avto,zdaj je ovira tu le čas v katerem moraš avto prodat.mislim ,da sem vse povedal in bil jasen. Povprašaj za mnenje o Leonu pugija pa zbiriš ;)

Lp čebelj

Upps sorry za nenamerno napako :oops:

Se opravičujem!

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES So jan 28, 2006 2:06 pm

killah bee je napisal/-a:Opozarjam te ,da si editiraš post,ker jasno nakazuješ kaj prodajaš in to je na forumu prepovedano :!: Vsem je verjetno jasno kje je najbolje prodat avto,zdaj je ovira tu le čas v katerem moraš avto prodat.mislim ,da sem vse povedal in bil jasen. Povprašaj za mnenje o Leonu pugija pa zbiriš ;)

Lp čebelj

Še eno vprašanje?

A moram vse zbrisati kar se navezuje na P 206? :oops:

Hvala za odgovor

LP

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So jan 28, 2006 2:10 pm

Da :)
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jan 28, 2006 2:17 pm

pišuka ste strogi moderatorji.... :P :lol:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So jan 28, 2006 2:22 pm

fulč dobr kot da se ne ve za kater avto gre
lol

DIZELAŠ
Novinec

Napisal/-a DIZELAŠ So jan 28, 2006 2:22 pm

Pozdravljen Ceres!
Lep ta tvoj 206,malo se potrudi pa ga sam prodaj.Če se ti ne mudi z nakupom novega,potem ga daj v račun.Cena je kar dobra,bolje 100 več kod manj.Boš pa vseeno dosti zgubil od novega.Upam da ga prodaš pred prihodom 207-ke.Vidim da imaš Radovljiški grb,malo poskusi špekulirat pri Mezetu ali AvtoLesce koliko bi ti ponudili.Leon pa lahko rečem da je kar dobra makina,sploh s TDI verzijo.Sam sem peljal testnega 2.0TDI 140ks in ti lahko potrdim,da je res raketa v več pogledih(pospešek,končna,poraba,kvaliteta izdelave,udobje..itd)Registracija je malo neugodna,zato ugodnejši 105KS čez glavo.
Veliko bilo besed na samo obliko vozila,armaturo..,samo mislim da če ti je njihov stil tega modela ušeč nimaš kaj zgrešit.Vozim sam Seata in sem zelo zadovljen,zato naslednji zagotovo tudi Seat.Dobro prodaj še bolje kupi! Vidim da gre nekaterim na živce,ker ne prodajaš in ne kupuješ njihove reklamirane znamke : ;)
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver So jan 28, 2006 2:35 pm

Stari avto prodaj posebej saj boš iztržil več denarja kot če ga daš v ceno.

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES So jan 28, 2006 2:41 pm

DIZELAŠ je napisal/-a:Pozdravljen Ceres!
Lep ta tvoj 206,malo se potrudi pa ga sam prodaj.Če se ti ne mudi z nakupom novega,potem ga daj v račun.Cena je kar dobra,bolje 100 več kod manj.Boš pa vseeno dosti zgubil od novega.Upam da ga prodaš pred prihodom 207-ke.Vidim da imaš Radovljiški grb,malo poskusi špekulirat pri Mezetu ali AvtoLesce koliko bi ti ponudili.Leon pa lahko rečem da je kar dobra makina,sploh s TDI verzijo.Sam sem peljal testnega 2.0TDI 140ks in ti lahko potrdim,da je res raketa v več pogledih(pospešek,končna,poraba,kvaliteta izdelave,udobje..itd)Registracija je malo neugodna,zato ugodnejši 105KS čez glavo.
Veliko bilo besed na samo obliko vozila,armaturo..,samo mislim da če ti je njihov stil tega modela ušeč nimaš kaj zgrešit.Vozim sam Seata in sem zelo zadovljen,zato naslednji zagotovo tudi Seat.Dobro prodaj še bolje kupi! Vidim da gre nekaterim na živce,ker ne prodajaš in ne kupuješ njihove reklamirane znamke : ;)
Lep pozdrav!

Pozdravljen!

Hvala za predloge :D sam ne razumeme kaj misliš s tem "Vidim da gre nekaterim na živce,ker ne prodajaš in ne kupuješ njihove reklamirane znamke "?

A smem vprašati kje si vozil leona 2.0tdi? Mislim da je najboljša izbira 1.9 tdi.... ;)

Lp

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 So jan 28, 2006 2:42 pm

Za leona pjt do vseh prodajalcev ker ti nekateri kr hitro dajo 400.000 popusta. In potem je že ugoden nakup 8)

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES So jan 28, 2006 2:49 pm

Media3 je napisal/-a:Za leona pjt do vseh prodajalcev ker ti nekateri kr hitro dajo 400.000 popusta. In potem je že ugoden nakup 8)

To misliš glede popusta za letnik 2005? :)

Lp

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So jan 28, 2006 2:58 pm

Leon je hud z vsakega možnega kota, meni le ni všeč, da je blazno nepregleden. Je pa pravi stroj in jaz bi vzel 2.0tdi. Par tolarjev več pri registraciji se izplača za večji užitek s praktično enako porabo. Če dobiš dobro kupčijo pa je tako ali tako razlika v ceni minimalna.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

DIZELAŠ
Novinec

Napisal/-a DIZELAŠ So jan 28, 2006 3:05 pm

Maš tudi sedaj popuste! Itak je datum nakupa v prometni,to je sedaj 2006.Pa glede testnega Ljubljana-Verovškova.Mislil na tisto,da nekateri lahko pišejo vse,nekaterim pa je vse prepovedano.To ja danes tako kakor si komu ušeč!
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So jan 28, 2006 3:11 pm

DIZELAŠ je napisal/-a:Mislil na tisto,da nekateri lahko pišejo vse,nekaterim pa je vse prepovedano.To ja danes tako kakor si komu ušeč!
Lep pozdrav!

Preberi si pravila foruma in veljajo tako za tiste,ki so ti všeč in tiste,ki ti niso :P

Razlaga: na forumu je prepovedana prodaja, v taki ali drugačni obliki ;)
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So jan 28, 2006 5:18 pm

Čbelj zj si pamal mim udaru tle mislim da je DIZLAŠ mislu na neki druzga kot na pugija ki je bil naprodaj :D:D:D

Drgač pa je res da se splača it od prodajalca do prodajalca,ker razlike v ceni so lahk velike :D mislim da je Verovškova še najdražja :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 So jan 28, 2006 5:47 pm

CERES je napisal/-a:
Media3 je napisal/-a:Za leona pjt do vseh prodajalcev ker ti nekateri kr hitro dajo 400.000 popusta. In potem je že ugoden nakup 8)

To misliš glede popusta za letnik 2005? :)

Lp

Nop 2006.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: luks104 in 3 gostov