Baronkodeli

Pirček je napisal/-a:Ja, res je tričetrt foruma ti bo svetovalo, da kupi tourana.
Če gledaš ugodnejšo registracijo, ima scenic prednost (1.5dci) pred touranom (1.9tdi), kasko zavarovanje bo pomojem višje pri nemcu, poraba goriva bo tm-tm: mogoče manjša pri scenicu(odvisno od vožnje). Prtljažnik: scenic 430 litrov, touran 695 litrov! Pregovorno boljša kvaliteta izdelave je na strani vw, kot tudi motor, a le-ta je starejši - preverjena tehnologija.
Kljub temu, da tudi sam vozim francoza in sem navajen na mehkobo, bi se na tvojem mestu odločil za tourana, če sta to res edini opciji.
V vsakem primeru pa naredi nekaj testnih kilometrov z obema voziloma!
lp
kljukec je napisal/-a:Pirček je napisal/-a:Ja, res je tričetrt foruma ti bo svetovalo, da kupi tourana.
Če gledaš ugodnejšo registracijo, ima scenic prednost (1.5dci) pred touranom (1.9tdi), kasko zavarovanje bo pomojem višje pri nemcu, poraba goriva bo tm-tm: mogoče manjša pri scenicu(odvisno od vožnje). Prtljažnik: scenic 430 litrov, touran 695 litrov! Pregovorno boljša kvaliteta izdelave je na strani vw, kot tudi motor, a le-ta je starejši - preverjena tehnologija.
Kljub temu, da tudi sam vozim francoza in sem navajen na mehkobo, bi se na tvojem mestu odločil za tourana, če sta to res edini opciji.
V vsakem primeru pa naredi nekaj testnih kilometrov z obema voziloma!
lp
grand senic ma prtljažnik 550l
vrjetn si gledal prtljažnike na najdi.si
k mal velik se mi zdi da bi mel 700l prtljažnik- sploh glede na to da naj bi mel sharan pod 300l
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov