DIZELAŠ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Točno tako kot je rekel moj predhodnik(Lenuh007), če ti tolko ušeč jo kupi.Za denar bi že težko kaj slabega kupil.Ker pa kupuješ,hudo verzijo 110kw-150km JTDM bi jaz konec leta potem raje uzel,še malo močnejšo raketo v istem registrskem razredu. VWPassat,2.0TDI 125kw-170ks.Če ljubiš močne motorje z dizel gorivom,bo zagotovo to najboljša izbira pa še punci bo prijalo.
Dobro se odloči še bolje kupi!
Dejch je napisal/-a:Sej 159 SW pride marca in ima 480l gepeka in mas tud gepek pokrit. Odlagalnih si reku, da ne rabis, sepravi vzemi to, ne vidim zakaj bi drugega. Accord ima samo uzadi vec placa, spredaj pa nebi rekel. Premisli in vzemi in to je to.
m.a.t.e.j. je napisal/-a:Tole bo mal vec kot 6 mio SIT. Sam bi ti pa neki svetoval. Verjetno imas namen kredit vzet. Ampak ali imas stalno sluzbo. Neto osebni dohodki. Ker avto ni noben problem kupit. Problemi so pojavijo pri vzdrzevanju. Glede na to da nisi porocen, nimas familije(otrok) ti priporocam da vzami kaj manjsega. Glej da ne bos ti trpel in pa tvoja denarnica. Z bmw 3 in pa audiji 4 si ne delaj preglavic. Jaz bi ti sicer svetoval accord ampak moras pa vedet da so deli pri hondi zelo dragi. Pravis da bi rad neki posebnega, neki kar nima vsak. Torej passat odpade. Ja z alfo 159 bi se kaksen mesec ali pa tri pocakal. Pri novih modelih (ne glede na znamko) se vedno pojavijo kaksne napake. Torej moj namig. Kupi mazdo. Stara preizkusena zadeva, novi motor 143 konjev. Mislim da vec ne rabis. Lp
RR je napisal/-a:Vendar pa pazljivost pri kvaliteti goriva ni odveč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov