TommyGun je napisal/-a:malo časa nazaj smo doma kupovali avtomobil in smo gleali da je iz primorske (predvsem goriška,kras,ajdovščina) ker:
+ni toliko soli
+ni snega
+nam je blizu za si ga pogledat u živo
+ostal bo na istem koncu slovenije,pri istih vremenskih razmerah
svadreb je napisal/-a:Jaz sem kupil avto na primorskem (Koper) in ga pripeljal v "sibirijo" (kot pravi uporabnik Mrcina kočevskem koncu). Kupil sem 4 leta star avto. Razen nekaj prask po odbijačih je avto ohranjen u nulo. Na prednji haubi ni bilo niti ene pikice. Tiste vaše zgodbice o soli v zraku... ne vem, kje to pobirate. Kaka sol v zraku, lepo vas prosim! Kako pa sol pridelujejo? Voda izhlapeva, sol pa ostane na tleh, v solinah. Če bi bila sol v zraku, pol je ne bi bilo v solinah nič. Skratka moj "primorski" avto je tud pozimi delal ko šus, skratka, ni bilo nobenih težav. Mene je prepričal in sam menim, da je bolje kupovati avte s primorskega konca.
_PaPy_ je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Jaz sem kupil avto na primorskem (Koper) in ga pripeljal v "sibirijo" (kot pravi uporabnik Mrcina kočevskem koncu). Kupil sem 4 leta star avto. Razen nekaj prask po odbijačih je avto ohranjen u nulo. Na prednji haubi ni bilo niti ene pikice. Tiste vaše zgodbice o soli v zraku... ne vem, kje to pobirate. Kaka sol v zraku, lepo vas prosim! Kako pa sol pridelujejo? Voda izhlapeva, sol pa ostane na tleh, v solinah. Če bi bila sol v zraku, pol je ne bi bilo v solinah nič. Skratka moj "primorski" avto je tud pozimi delal ko šus, skratka, ni bilo nobenih težav. Mene je prepričal in sam menim, da je bolje kupovati avte s primorskega konca.
No tolk 100% pa ne bit prepričan da ni soli. Naj ti dam primer: piha veter, po možnosti burja in so valovi. Kaj misliš da veter ne vzigne vode ko so valovi. Dej malo logično razmišli.
ghostrider je napisal/-a:ko se lahko pleh navadi na temperaturo(ko je mrzlo se pač shledi, ko pa je topleje pa se segreje)Sj avto ni človk!
Te fore govori folk k je obseden z avtomobili. Kupu sm avto k ga mam že 6 let od enga ata iz okolice kranja, biv je garažiran, zdj pa ni več. Edino kar je tastar počel je to, da je pozimi 2x tedensko spral sol iz pleha. Avto res pri 13 letih ne gnije skoraj nič. Ni fore odkod je pa ne kje se je vozil, odvisn je sam od kašnga lastnika kupiš avto pa od kančka sreče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov