DIZELAŠ je napisal/-a:Pozdravljen!
Ja cena bi bila kar sprejemljiva za to opremo.Bi pa lahko kake 100 Eur,še zbil za te lepotne popravke.Glede servisev pomoje najbolje kak privat mojster cenejši,glede na cene pooblaščenega kakor mi znano niso prav poceni.Pa kdor ti je rekel na 60 000 servis se ti je malo zlagal.Osebni so imeli na 20 000 bencinski in 30 000 dizelski.Novi sedaj pa še to komercialni program ima na 50 000 in še to večje kubikaže motorjev od 2.5 dalje.Če bi bilo res kakor praviš je bila ta Corsa 1 na servisu v 100 000 km,pa verjetno so jo uporabili tudi za kake hitre štarte,gas do konca...itd.Še večina težkih tovornih vozil menjajo olja okol 60-70 000km pa premorejo okol 20-30l motornega olja,ne pa osebni pri 4-5 l.
Dobro preveri avto in še bolje se odloči!
The Edge je napisal/-a:Jaz mam corso c GSi...BC kaže povprečno 9,9, drugač pa na dolge ture to povprečje hitro pade... Jaz mam sicer letnik 2005 pa dost opreme pa nimam problemov. Avto ma ful dobro vzmetenje, abs prime dobro:), klima piha ko nora:))..na snegu in v dežu se dobro obnese...če še te kaj zanima reči.. Imel pa sem prej navadno corso pa je velika razlika...
Kaj bi še jaz tej makini dodal, je 6brzina:)
Avtek vrei potegne, iber igračka![]()
Kaj je ta corsa ko jo kupuješ, mogoče kje iz Ptuja, črna, pa steinmetz felne(mogoče je menjal nazaj na serijske)??
The Edge je napisal/-a:Avtek je za ta dnar bomba..menjalnik je kratki tud..idi na probo fare. Jaz nisem mel pri toti nič, pa pri oni nič problemov...ono sem imel pa isto kot ti model, le motor drugačni pa to...pa nism mel tud nobenih problemov, le en redni servis sem mel..pol pasem tak menjo..
ja rdeča ji tud ful paše, pa litke originalne so meni bomba... Ja te stare facelift corse niso mele pobarvane teh obrob..Baje če z kakim starim bencinom ali starim šamponom ali pa premočnim lahko zbledi, drugač pa ni panike... Štrihni to rajši, jaz študiram da bi pragove pa blatnike štrihno v barvo..bomo vidli:)
ja če je z Gsijem vse vrei pa redni servisi...sam nekam poceni se mi zdi avtek
The Edge je napisal/-a:pri meni pri obeh nič..naj še drugi povejo, al pa pridi na opelforum.. prvič čujem, je pa res tak letnik ko so začele prve vun hodit ali??
glede servisov teh pooblaščenih, čuj mi smo prodali avto ko je bil zlaman pune(osi počene, amortizeri vsi hin, blatniki počeni, celi most premakjen za 3cm, podvozje čist adijo....) pa smo ga popravli za pol cene kot pri original servisih..pol pa ko smo ga prodali pa so dvakrat avto pogledali pa niso ugotovili nič..tak da nikoli pomojem ne boš zares zvedel. Idi na probofaro pa boš najboljše vedo kak se kaj avto obnaša..
Dariooo je napisal/-a:ej....in kolko vam kej pije ta avtek?...ful??.....
The edge...kaksne barve pa mas ti cors? crno??..
ej..se neki me zanima...kaj uno ki je not radio na cd-eje...kaj uno se da dat vn in dobit kak nastavek za dat not navaden radio? al ne?
kake lasnosti ima pa ta original radio not??...je za kej??
LP
The Edge je napisal/-a:Kaj bi še jaz tej makini dodal, je 6brzina:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov