Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
dj_em je napisal/-a:@maniac:se vid da ti je mal bmw v glavo stopu![]()
lej zdej nisi napisu a nov al star...
svetujem ti da si prebereš teste in crash teste ter primerjaš....
audi je drag zaradi same sestave aliminija v šasiji.... ( beri: drag postopek..... zato tut večja cena)
za ostale se morš pozanimat..... pa pejt v salone pa se zmen za testne vožnje...
najbolš je če bi blo možno da sprobaš vse tri isit dan.....tko boš najbolje dobil občutek kok je razlike med avti....
zdej je odvisen tut od opreme... itd itd...
najbolje je da upoštevaš moje zgoraj napisano tko bi jest naredu če bi kupoval avto...
če pa nimaš možnosti vse tri naenkrat testerat pa najbolš da si zašišeš svoje občutke na papir po vožnji.. pol pa primerjaš...
če ti je pa vse eno pa maš dost denarja pol pa kup bmw 130
3.0 mašina neki čest 265 konjev
0 - 100 km/h in 6,1 s
250km/h elektronskoomejen
9.2 l /100 km
cena: dobrih 7mio
audi 3.2 quattro
usa oprema
podatki: nevem se mi neda iskat...
dobrih 9mio
alfa
nove gta še ni al kako nevem to se pozanimi
bmw in audi sta nekako v istem rangu....
men velik lepši mogoče je audi, bmw mi pa ni všeč ke se kr naenkrat odreže udzad nevem no...
LP
HajdukS je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:@maniac:se vid da ti je mal bmw v glavo stopu![]()
lej zdej nisi napisu a nov al star...
svetujem ti da si prebereš teste in crash teste ter primerjaš....
audi je drag zaradi same sestave aliminija v šasiji.... ( beri: drag postopek..... zato tut večja cena)
za ostale se morš pozanimat..... pa pejt v salone pa se zmen za testne vožnje...
najbolš je če bi blo možno da sprobaš vse tri isit dan.....tko boš najbolje dobil občutek kok je razlike med avti....
zdej je odvisen tut od opreme... itd itd...
najbolje je da upoštevaš moje zgoraj napisano tko bi jest naredu če bi kupoval avto...
če pa nimaš možnosti vse tri naenkrat testerat pa najbolš da si zašišeš svoje občutke na papir po vožnji.. pol pa primerjaš...
če ti je pa vse eno pa maš dost denarja pol pa kup bmw 130
3.0 mašina neki čest 265 konjev
0 - 100 km/h in 6,1 s
250km/h elektronskoomejen
9.2 l /100 km
cena: dobrih 7mio
audi 3.2 quattro
usa oprema
podatki: nevem se mi neda iskat...
dobrih 9mio
alfa
nove gta še ni al kako nevem to se pozanimi
bmw in audi sta nekako v istem rangu....
men velik lepši mogoče je audi, bmw mi pa ni všeč ke se kr naenkrat odreže udzad nevem no...
LP
-"audi je drag zaradi same sestave aliminija v šasiji.... ( beri: drag postopek..... zato tut večja cena)" ne bos verjel velik modernih avtov ze uporablja aluminij v v svojih komponentah in sasiji.
1. vprasanje, zakaj bi bil samo Audi drazji zarad tega
2. vprasanje zakaj je se vedno tezek kot tank?
-kaj to pomeni da ma čez 265 konjev??? 265 jih ma.
-stane tocno 8 mio sit osnoven razn ce je zate 7.990.000 SIT "dobrih 7mio"
-A3 sportback 3.2 quattro ambition (ki nima vse opreme) stane 9,4 MIO
Jst bi ti predlagal hondo civic 1.8 16v.
cena: 4.7mio
pospesek: 8.6s
koncna: 207kmh
kombinirana poraba: 6,4 (!) l/100km
zanesljivost boljsa od vseh nastetih
zdj velikim ni vsec oblika ampak glede tega se moras odlocit sam.
@sindo
Na tvojem mestu bi se odločil za Audija A3 1.9 Tdi, ker se mi zdi, da boš tako kupil vozilo, ki ima precej dobro razmerje cena/kakovost/prostornost v primerjavi z BMW 1 in Alfo 147. Če pa kupuješ avto za največ 3 leta pa bi se na tvojem mestu odločil za Alfo, kajti tudi Alfa je soliden avtomobil, edina "težava" pri njej pa je, da po nakupu zelo hitro začne izgubljati svojo ceno in jo je zato brez veze kupovati za dalj časa, ker je potem ne boš mogel prodati za dobro ceno.
@sindo
Na tvojem mestu bi se odločil za Audija A3 1.9 Tdi, ker se mi zdi, da boš tako kupil vozilo, ki ima precej dobro razmerje cena/kakovost/prostornost v primerjavi z BMW 1 in Alfo 147. Če pa kupuješ avto za največ 3 leta pa bi se na tvojem mestu odločil za Alfo, kajti tudi Alfa je soliden avtomobil, edina "težava" pri njej pa je, da po nakupu zelo hitro začne izgubljati svojo ceno in jo je zato brez veze kupovati za dalj časa, ker je potem ne boš mogel prodati za dobro ceno.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov