Denii je napisal/-a:Kupujem avto pa se ne morem odločit med Seat Ibiza 1.6 75km ali pa Opel Tigra 1.4 90km ali 1.6 105km. Okoli 800.000 SIT.
Zdej pa rabim vaše nasvete ?
Kakšna je moč motorjev od Seat Ibiza predvsem pospeški, če ima že mogoče kdo izkušnje s tem motorjem ? Približna poraba ?
Ali je 1.4 90km dovolj za Opel Tigro ? Poraba goriva ? 1.4 in 1.6 ?
Glede na to da dobim za takšen denar Ibizo 3 leta mlajšo prevesi tehnico na njo zato rabim vaše mnenje mogoče za takšen denar kakšno drugo vozilo ?
Pa še to vem da se da vse avtomobile tako sytling kot tuning vendar pri kateremu je več izbire ?
LP in hvala za odgovore
Denii je napisal/-a: kje je tista meja pri prevoženih kilometrih ?
DIZELAŠ je napisal/-a:Pozdravljen!
Ibiza je super ibira,samo za 1.6 motor pravijo, da je malo len glede na svojo prostornino.Če nisi zahteven voznik po težki nogi bo 1.4 kar OK,tudi poraba je sprejemljiva.Sam jo tudi sicer vozim L.2001 z dizel motorjem in sem zelo zadovoljen nobenih problemov poceni vzdrževanje.Sicer pa za ta denar dobiš kako dobro III.Golfa tudi ki je super alternativa.
Dober nakup ti želim!
Sopr je napisal/-a:Jaz mam ibito letnik 96. 1.6 l 74kw/100km. Tovarniški pospešek je 10.4 do 100km/h.
Zanjo sem dal 700.000 sit in mi ni prav nič žal... za motor s 75 km imam pa prospekte in je pospešek 12.9 do 100 km/h. Proporočam ti da poskusiš najti kakšno ibizo ki ima 100 konjev, namreč gre še malo boljše kot 75 konjev...
ibiza je zakon...
karel je napisal/-a:Denii je napisal/-a: kje je tista meja pri prevoženih kilometrih ?
MejaNe razumem vas,vsi se hvalite koliko km imajo prevoženih
vaši avtomobili kako lepo delajo brez problemov potem pa tole.
Če lastnik lepo dela z avtom in ga vzdržuje po moje nebi smelo
biti meje.Moj jih ima 431.000 pa blizu motorja še ni bilo nobenega
mehanika,tako da še ne razmišljam o menjavi avta.
Želim ti dober nakup in čim več varnih km brez popravil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov